Christine Quinn Beeld © Netflix

Christine krijgt concurrentie van deze nieuwe Selling Sunset-sterren

28 mei 2021 19:52

Alsof de concullega's van 'Selling Sunset' nog niet genoeg vijanden hebben gemaakt op de werkvloer, voegt Jason Oppenheim (44) nog twee nieuwe dames toe aan het makelaarsteam voor het nieuwe seizoen van de Netflix-hitshow. Het vierde seizoen wordt door Christine Quinn (31) niet voor niets het 'meest juicy seizoen tot nu toe' genoemd.

De nieuwe vastgoedheldinnen luisteren naar de naam Vanessa Villela en Emma Hernan. Vanessa is een Mexicaans-Amerikaanse acteur die schijnbaar ook ineens verstand heeft van de huizenmarkt. Emma is een entrepreneur die al een 'geschiedenis' met de dames heeft. Als dat maar goed nieuws betekent... 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selling Sunset-ster Christine direct na bevalling aan 't werk

Hoe hoger de Louboutins, hoe meer succes je hebt als makelaar in Beverly Hills en de Sunset Strip. Het is daarom maar de vraag of Vanessa en Emma in de zelfde Louboutin-sporen kunnen treden als Christine. De nieuwbakken moeder is één van de makelaars die het meeste geld in het laatje brengt voor de Oppenheim Group. Om nog maar te zwijgen over Oppenheim-lieveling Mary Fitzgerald, de rechterhand van Jason. 

Hoe dat afloopt, is iets waar de kijkers snel achterkomen. Hoewel het filmen van het huidige seizoen vertraging heeft opgelopen, is de verwachting dat seizoen vier van Selling Sunset deze zomer op Netflix te zien is. Wat in ieder geval bekend is, is dat een paar gezichten de Oppenheim Group hebben verlaten, waaronder Brett en Davina. Wordt vervolgd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mary van Selling Sunset over het nieuwe seizoen: 'Zoveel gaande'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!