Talitha Muusse Beeld © ANP

Talitha Muusse heeft geen spijt van Op1: 'Daar zitten voelde als een persoonlijke overwinning'

29 mei 2021 09:10

Talitha Muusse, die begin april voortijdig stopte als presentatrice van 'Op1', zegt dat ze misschien iets langer na had moeten denken voordat ze aan het talkshow-avontuur begonnen was. Dat zegt ze zaterdag in 'VROUW Magazine'. Wel zegt de 29-jarige geen spijt te hebben van haar beslissing.

"Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze een grote talkshow hebben mogen presenteren op nationale televisie?!"

"Misschien had ik er iets langer over moeten nadenken", antwoordt Talitha als haar wordt gevraagd of het programma Op1 wel bij haar paste. "Maar ik heb het in elk geval geprobeerd en heb er absoluut geen spijt van. Ik pleit er altijd voor om nieuwe gezichten te laten meespelen in de Champions League, dus in zekere zin paste het ook weer wel bij mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rutger Castricum wilde Op1 presenteren met Wilfried de Jong

De presentatrice blikt vooral terug op een mooie tijd. "Ik heb enorm veel geleerd en heb aan tafel mogen zitten met ontzettend interessante mensen. Daar zitten voelde als een persoonlijke overwinning. Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze een grote talkshow hebben mogen presenteren op nationale televisie?!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw en Astrid Joosten stoppen als presentatoren Op1

Talitha stopte voortijdig met Op1 omdat ze van de omroep KRO-NCRV niet meer mocht meepraten met politieke gesprekken aan tafel. Omdat die voorwaarde haar 'journalistieke vrijheid' in de weg stond, besloot ze de laatste aflevering van het programma niet te presenteren. De presentatrice vormde sinds januari een presentatieduo met Sven Kockelmann op zondag.

Sven en Talitha stoppen abrupt als Op1-presentatoren

01:14
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Talitha Muusse uit kritiek op oude werkgever na Op1-ophef

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!