Virgin River Beeld © Netflix

Seizoen drie van Virgin River al héél snel te bingen bij Netflix

29 mei 2021 15:27

Alexandra Breckenridge (39) heeft fantastisch nieuws voor alle fans van de Netflix-hit 'Virgin River'. In een video op social media laat ze weten dat seizoen drie al over een maand (!) te zien is bij de streamingdienst. "Omdat jullie zo gek zijn op de show komt 'Virgin River' seizoen drie op 9 juli al naar Netflix', vult haar tegenspeler Martin Henderson (46) aan.

En dat is sneller dan verwacht, want de opnames zouden pas recent zijn afgerond - al hoor je ons niet klagen. "Ik heb heel leuk nieuws gehoord waarvan ik denk dat ik het moet delen", verklapt Alexandra in de video van Netflix. "Wat denken jullie, Virgin River-team? Moeten we het iedereen vertellen? Ik denk dat we het ze moeten vertellen", gaat ze verder waarna onder meer Doc, Preacher, Brady en Jack in beeld verschijnen en onthullen dat op 9 juli tien gloednieuwe afleveringen beschikbaar zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook déze Virgin River-actrice was in de race voor de rol van Mel

Showrunner Sue Tenney liet eerder via TVLine aan de fans weten dat in het volgende seizoen (bijna) alles duidelijk wordt en dat de zoektocht naar de schutter in meerdere seizoenen een rol gaat spelen. Ook liet ze doorschemeren dat seizoen drie niet doorgaat waar het tweede gestopt is, maar dat er een 'grotere tijdsprong' te wachten staat.

Wat betreft Doc, hij zal te maken krijgen met 'de nodige complicaties' die zowel hem als zijn relatie met Hope op de proef stellen. "Hij gaat de uitdaging aan, maar hij heeft het niet makkelijk. Zeker niet, omdat hij wil blijven werken. Zal hij dat kunnen blijven doen? De kliniek en de stad zijn zijn leven, dus dat gaan we serieus onderzoeken", aldus de showrunner.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Virgin River seizoen 3 nu dan toch echt officieel aangekondigd

Ook de relatie tussen tortelduifjes Lizzie en Ricky zal het aankomende seizoen dieper worden onderzocht. "Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen. We gaan er een beetje op in in seizoen twee, maar we zullen het zeker in volgende seizoenen verder verkennen."

Virgin River

In het derde seizoen maken we ook kennis met een nieuw gezicht volgens People: Zibby Allen, die zich aan de cast toevoegt als Brie, de zus van Jack en 'een slimme advocaat die zich even komt opladen’. Actrice Stacey Farber neemt de rol van Lily’s dochter op zich en helpt haar met baby Chloe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hell yes: nieuwe afleveringen Lucifer vanaf nu te zien bij Netflix

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. Genoeg inspiratie dus voor de aankomende seizoenen.

Ken je de serie nog niet, maar ben je wel nieuwsgierig naar Virgin River? Hieronder zie je de trailer van het eerste seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix maakt nieuwe series vinden nu nóg makkelijker

Het derde seizoen van Virgin River verschijnt op 9 juli bij Netflix en telt tien afleveringen.

Liever iets van Nederlandse bodem? Bij Videoland is deze week het nieuwe, en tevens laatste, seizoen van The Bold Type van start gegaan. Wij blikten alvast vooruit op het seizoen met de cast. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!