The Vampire Diaries Beeld © The CW

Deze afleveringen van The Vampire Diaries zijn het terugkijken waard

31 mei 2021 11:50

Het is 31 mei en dat kan maar één ding betekenen: Vampire D-exit. De populaire teendramaserie 'The Vampire Diaries' is vandaag voor het laatst te zien op Netflix. Heb jij alle seizoenen al drie keer gekeken of ben je juist afgehaakt na seizoen 4? Deze drie afleveringen zijn het terugkijken waard.

S01E19 - Miss Mystic Falls

The Vampire Diaries zit vol vampieren (duh) en andere bovennatuurlijke wezens, maar laten we alle romantiek ook niet vergeten. Waar Elena Gilbert (Nina Dobrev) eerst een oogje had op Stefen Salvatore (Paul Wesley), zien de kijkers van de show hoe Damon Salvatore (Ian Somerhalder) beetje bij beetje haar hart steelt. In de negentiende aflevering van het eerste seizoen, Miss Mystic Falls, zien we hoe de vonk overslaat tussen Damon en Elena op de dansvloer. Mét muziek van Within Temptation. Romantiek alom.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager had bijna een rol in The Vampire Diaries

S4E23 - Graduation

Naarmate de seizoenen verstrijken, komen er steeds meer mysterieuze wezens in Mystic Falls. Weerwolven, doppelgangers, vampierjagers, Originals en een groep heksen; in de finale van seizoen vier getiteld Graduation komt alles bij elkaar. Waar Klaus eerst nog de grote vijand is, weet hij Elena en Caroline te redden. Daarna laat hij zien hoeveel hij om Caroline geeft.

S8E16 - I Was Feeling Epic

Na acht seizoenen komt er dan eindelijk een eind aan The Vampire Diaries. Na 171 afleveringen vol gekke avonturen en plottwists, lijkt de rust te zijn wedergekeerd in Mystic Falls. Niet alleen de overgebleven levende castleden komen voorbij in de laatste aflevering van de serie, ook krijgen we nog een klein kijkje in the other side of the veil.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De tandjes! Netflix verwijdert álle seizoenen The Vampire Diaries

Kun je geen genoeg krijgen van de serie? The Vampire Diares is vanaf morgen te zien bij Prime Video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!