Are You The One? Beeld © Videoland

Smullen: datingshow Are You The One? komt naar Nederland

31 mei 2021 11:13

Er is een nieuw datingprogramma onderweg. Nog heel even en we kunnen smullen van de Nederlandse versie van het immens populaire datingexperiment 'Are You The One?', maakt Videoland vandaag bekend. En, leuke bijkomstigheid: ze zijn nog op zoek naar perfecte singles!

Are You The One? probeert antwoord te vinden op de vraag: 'Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?' Tien single mannen en tien single vrouwen gaan het experiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland.

Goed nieuws voor fans van datingshow Are You The One?

00:26
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeangu Macrooy ontmoette vriend via datingapp: 'Het was meteen raak'

Door middel van opdrachten, de zogenaamde 'Truth Booth' én koppelceremonies moeten ze erachter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van tweehonderdduizend euro. Niet mis dus.

Ben jij single en wel toe aan een nieuwe vlam? Geef je dan op. Videoland en MTV zoeken nog twintig Nederlandse singles die het aandurven om door de wetenschap gematcht te worden. Dus ben jij klaar met alle datingapps en ben je tussen de 21-35 jaar, geef je dan hier op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato: 'Spannend om weer te daten met Leontine'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!