Beeld © Viacom International

Wil je zien: de langverwachte trailer van de iCarly reboot

1 juni 2021 21:04

Het is pure nostalgie: de iconische serie 'iCarly' met daarin onder anderen Carly, broer Spencer en goede vriend Freddie. We wisten al dat er een reboot van de Nickelodeon-serie aan zat te komen, maar nu is ook de trailer de wereld in geslingerd. En één ding is duidelijk: het drietal is goed opgedroogd. Oh, en we kunnen niet wachten.

Het langverwachte vervolg gaat 17 juni in première op Paramount+ en gaat opnieuw over het wel en wee van Carly Shay. Niet geheel verrassend is ze inmiddels influencer en haar broer helpt haar nog steeds bij het schieten van de content. Kortom, we pakken de draad gewoon weer op. Ook Freddie zien we terug in de reeks van dertien afleveringen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bekijk nu de eerste beelden van de iCarly-reboot

In de trailer is te zien hoe ze nog steeds in hun loft wonen, op dates gaan en video's maken. Ook heeft Carly een nieuwe bestie, gezien Sam helaas niet terugkeert: ze maakte onlangs bekend gestopt te zijn met acteren. Harper, gespeeld door Laci Mosley, neemt haar rol over en is naast Carly's huisgenote ook haar beste vriendin. Ook de excentrieke Gibby Gibson zien we niet terug in de trailer, waardoor het erop lijkt dat ook hij niet in de serie te zien zal zijn. 

Carly, Spencer en Freddie worden nog steeds gespeeld door de originele cast: Miranda Cosgrove, Jerry Trainor en Nathan Kress. De eerste drie van de dertien afleveringen komen op 17 juni online, gevolgd door wekelijks een aflevering. Bekijk de trailer hieronder.

De laatste tijd wordt de één na de andere reboot bekendgemaakt. De geruchten over een terugkeer van Sex and the City doken al vaker op, en ja hoor: Sarah Jessica Parker maakte een tijd terug bekend dat ze weer in de huid kruipt van haar beroemde karakter Carrie Bradshaw. Maar Kim Cattrall, beter bekend als Samantha Jones, is niet van de partij. Meer zien? Bekijk de video hieronder.

De reboot van Sex and the City is eindelijk een feit

04:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!