Maan de Steenwinkel Beeld © ANP

Maan reageert met humoristische post op dino-drama

2 juni 2021 16:28

Een niet zo snuggere opmerking maken, het kan iedereen overkomen. Helaas voor Maan (24) gebeurde het bij haar tijdens een gesprek in 'Beau' en waren er bijna een miljoen kijkers getuige van.

"Maanosaurus-t-rex-flexer-dan-flex"

In Beau waren naast Maan ook Gijs Rademaker en Maarten van Rossem te gast om het over dinosauriërs te hebben. Een onderwerp waar de zangeres blijkbaar niet zoveel mee heeft. 

Ze vroeg zich hardop af: "Maar hoe weten jullie al die namen van die dino's, als dit zo lang geleden is?" Gijs legde haar vervolgens uit: "Uiteindelijk zijn deze namen in de loop van de afgelopen 200 jaar gegeven door de ontdekkers van die dino's." Het kwartje viel even later bij Maan toen ze doorhad dat de namen van de wezens zijn verzonnen door wetenschappers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan ambassadeur van de Jostiband: 'Project naar mijn hart'

Veel kijkers reageerden verbaasd op de vraag van Maan en nu heeft de zangeres ook zelf gereageerd in haar Instagram Story. 'Maanosaurus-t-rex-flexer-dan-flex', schrijft ze bij een plaatje - geen foto want die hadden ze in die tijd nog niet - waarbij ze haar eigen gezicht op die van een dino heeft geplakt.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Gaan The Streamers door?

En zo heeft Maan dus ook haar eigen dino-naam verzonnen en is de cirkel weer rond.

De zangeres heeft dan misschien geen verstand van de Stegosaurus of de Diplodocus, ze weet wel hoe ze voor 1,7 miljoen mensen een feestje kan bouwen. Afgelopen weekend stond zij in de Kuip voor het afscheidconcert van gelegenheidsband The Streamers.

Kraantje Pappie blikt terug op laatste The Streamers-concert

05:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!