Love Island Beeld © Love Island/Videoland

Herkoppeling Love Island neemt onvoorziene wending

04 juni 2021 11:41

De Islanders hebben eindelijk een goede nachtrust gehad, want Minn heeft niet gesnurkt. Ook Job en Esmée hebben genoten van hun nacht in de 'Love Island'-hideaway. Met een brede glimlach sluiten ze aan bij het ontbijt en die lach is voorlopig niet van hun gezicht af te krijgen, maar dan is daar presentatrice Holly Mae Brood (26) met minder leuk nieuws: een van hen moet de villa per direct verlaten. En omdat nieuwkomer Donny niet gekozen mag worden, neemt de herkoppeling een verrassende wending.

"Je weet natuurlijk nooit hoe de kaarten worden geschud, maar ik was nog lang niet klaar met deze groep"

Omdat Donny pas amper 24 uur in de villa is, kan hij niet gekozen worden door de dames, die deze keer aan zet zijn. Esmée gaat vanzelfsprekend weer voor Job, met wie ze een romantische nacht achter de rug heeft, Minn kiest voor Jim, Rosa voor Francesco, Nina voor Deniz, Yasmin voor Joey en Rowenna gaat voor Morris die haar 'echt zichzelf laat zijn'. "Ik heb heel erg genoten met hem de afgelopen dagen", licht ze haar keuze toe.

Hoewel de herkoppeling soepeltjes verloopt, en Morris veilig denkt te zitten 'terug op het oude nest', heeft presentatrice Holly andere plannen. De reden dat Donny namelijk niet gekozen mocht worden, is vanwege het feit dat hij als alle koppels zijn gemaakt, alsnog een van de dames mag kiezen om een koppel mee te vormen. De man die als single overblijft, zal direct de villa van Love Island moeten verlaten. En dat had niemand zien aankomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly over Love Island-schandaal: 'Zag niemand aankomen'

"Met deze dame heb ik goed kunnen praten, deze dame geeft mij een goed gevoel en laat me lachen als ze me aankijkt. Dus de dame met wie ik een koppel wil vormen is... Rowenna", maakt hij vervolgens zijn keuze. En dat betekent dat Morris zijn koffers moet pakken. "Ik zat op hete kolen", stelt hij na afloop. "Je weet natuurlijk nooit hoe de kaarten worden geschud, maar ik was nog lang niet klaar met deze groep. Maar ik heb er wel een hele berg vrienden bij, en dat is echt top. (...) Iedereen heeft één doel: samen één mooie, hechte groep vormen. En dat is gelukt. Het is zo uniek, dat vind ik echt geweldig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat je moet weten als je nu nog wil instappen in Love Island

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!