Stefano Keizers Beeld © Beat The Champions VIP / Videoland

Kijkers onthutst door 'oneerlijke' strijd in Beat The Champions

06 juni 2021 12:46

Kijkers van 'Beat The Champions VIP' zaten gisteren nagelbijtend op de bank toen Stefano Keizers (33) zijn gooi deed naar veertienduizend euro. Ze zagen hoe de cabaretier het ver schopte, totdat de vragen die hij kreeg voorgeschoteld wel héél moeilijk werden. En dat zorgde voor argwaan onder de fans.

"Soms krijg ik echt het idee dat die Champions veel chillere vragen krijgen"

Stefano nam het op tegen vier champions, waardoor hij er bij winst met een fiks bedrag van veertienduizend euro vandoor zou gaan voor het goede doel. Een mooie prestatie die kijkers hem van harte gunden, maar naarmate het spel vorderde werden zijn vragen steeds ingewikkelder waardoor hij de geldprijs aan zijn neus voorbij zag gaan. En dat terwijl de champions het met eenvoudige vragen konden afdoen, zo valt kijkers op.

Op Twitter gaan ze los over de 'oneerlijke strijd', zo zie je in de tweets hieronder. Sommigen schrijven dat het niet voor het eerst is dat het verschil in moeilijkheidsgraad opvalt in het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruben Nicolai stond doodsangsten uit tijdens Beat the Champions

Presentator van Beat The Champions, Chantal Janzen, vertelde bij RTL Boulevard over het bloedstollende zaterdagavond-programma:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stefano Keizers is dé grote verrassing van Het Perfecte Plaatje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!