Beeld © Videoland

Monica Geuze 'vervloekt' ex Lars om voetbalavontuur in Korea

9 juni 2021 21:22

Het zit Monica Geuze (26) nog altijd niet lekker dat haar ex-vriend Lars Veldwijk (29) tegenwoordig in Zuid-Korea woont. Dat vertelt ze in de eerste aflevering van het nieuwe 'Like Monica'-seizoen.

"Ze gaat nu zoveel praten dat ik denk: ik maak al haar woorden mee"

Sinds Lars het voetbalavontuur aan de andere kant van de wereld is aangegaan, staat Monica er zo goed als alleen voor wat betreft de de zorg van de bijna drie jaar oude Zara-Lizzy. Dat is soms erg pittig, zo vertelt ze visagist Xelly Cabau van Kasbergen tijdens de voorbereiding op een fotoshoot voor FHM. "Laatst was ze anderhalve week doodziek. Alleen maar spugen. Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet opdelen. Dan kan ik hem echt vervloeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars Veldwijk na lange tijd weer herenigd met dochtertje

Het is voor de nummer negen van Suwon FB niet mogelijk om even op en neer naar Nederland te vliegen in verband met de strenge coronamaatregelen in Zuid-Korea. Aan de andere kant is Monica blij dat ze haar dochter zoveel bij zich heeft. "Ze gaat nu zoveel praten dat ik denk: ik maak al haar woorden mee. Ik vind ook dat ik totaal niet mag klagen. Rob (haar huidige vriend Robbert, red.) is hartstikke leuk met haar. Dat is zo fijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Even binnengluren in de nieuwe miljoenenwoning van Monica Geuze

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Like Monica op Videoland. In de video hieronder vertelt Monica wat de kijkers kunnen verwachten.

Monica over realityserie: 'Robbert nog geen fan van camera'

01:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!