Sex and the City Beeld © Getty Images

Ook deze vier Sex and the City-acteurs te zien in reboot

10 juni 2021 03:16

Nog even en de hele cast is weer compleet op Kim Cattrall na: vier acteurs die in 'Sex and the City' te zien waren, hebben ook getekend voor een rol in reboot 'And Just Like That'. Het gaat om acteurs Willie Garson (57), David Eigenberg (57), Evan Handler (60) en Mario Cantone (61) die hun rollen weer oppakken. Gaat er al een belletje rinkelen?

De vier speelden in de originele serie Stanford Blatch, Steve Brady, Harry Goldenblatt en Anthony Marentino. Eerder werd al bekend dat twee andere mannelijke acteurs uit Sex and the City te zien zullen zijn in het vervolg: Chris Noth kruipt weer in de huid van Big en John Corbett speelt opnieuw de rol van Aidan Shaw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Met deze verhaallijn wordt Kim Cattrall uit SATC-reboot geschreven

And Just Like That draait om drie van de vier hoofdpersonen uit Sex and the City: Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis). Actrice Kim Cattrall, die in de serie over het leven van vier vrouwen in New York Samantha Jones speelde, heeft bedankt voor een rol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex and the City-reboot krijgt nieuw, non-binair personage

Het is alweer 23 jaar geleden dat de New Yorkse vriendinnen de harten van vele vrouwen en mannen veroverden. In 2010 kwam de laatste SATC-film uit en nu is het dus wachten op de reboot, waarover steeds meer details naar buiten komen. Wat we weten tot nu toe zie je in de video hieronder.

'Carrie Bradshaw is misschien wel weer single in SATC'

03:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!