Tony Junior als 'De Bachelor' Beeld © Videoland/Tom Cornelissen

Déze 10 dames proberen hart Tony Junior te veroveren in De Bachelor

10 juni 2021 11:18

Tony Junior (31) gaat in 'De Bachelor' op zoek naar zijn ware liefde. Of het de dj lukt? Dat is vanaf 24 juni te zien bij Videoland. Maar alles op zijn tijd: eerst moeten we nog kennismaken met de vrouwen die Tony's hart willen veroveren. Hieronder vind je alvast de eerste 10.

1. Cilian

De Tilburgse Cilian (31) is een zelfredzame vrouw die al veel heeft overwonnen in haar leven. Hierdoor is ze erg bezig met persoonlijke groei, wat in haar werk als jongerencoach goed van pas komt. Ze hoopt dat Tony het beste in haar naar boven zal halen.

Cilian voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op déze datum start De Bachelor met Tony Junior op Videoland

2. Destiny

Destiny (20) mag dan wellicht de jongste deelnemer zijn, ze heeft haar zaken goed voor elkaar en weet precies wat ze wil: haar opleiding tot persoonlijk begeleider succesvol afronden én een relatie voor altijd. Is Tony bij haar op de juiste ‘bestemming’?

Destiny voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

3. Diva

De ondernemende Diva (22) is allesbehalve een diva. Ze werkt keihard om haar webshop in rock chic-vintagekleding te runnen. Ze zoekt een spannende relatie: Diva zal niet ‘s avonds om zes uur klaar zitten met de piepers, maar wil voor Tony best om drie uur ’s nachts een kapsalon bestellen.

Diva voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior begonnen aan zijn Bachelor-avontuur

4. Femke

De sportieve Femke (30) is het toonbeeld van Brabantse gezelligheid. In Fijnaart valt ze al gauw op als ze gaat toeren met haar motor - een hobby die ze met Tony gemeen heeft. Ze werkt als financial controller en sportinstructrice, maar het liefst is ze te vinden in een bruin café. 

Femke voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Petitie tegen Netflix-realityshow voor Bachelor-Colton Underwood

5. India

Deze Limburgse schone (28) heeft veel overeenkomsten met Tony: ze woont samen bij haar vader in een groot huis én heeft haar passie voor tattoos omgezet in haar werk, een eigen succesvolle tattooshop. Ze is de enige single in haar vriendengroep, maar voor hoe lang nog?

India voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amerikaanse 'Bachelor' krijgt eigen realityshow op Netflix

6. Joy 

De Rotterdamse Joy (25) is een roodharige beauty die - what’s in a name? - aanstekelijk vrolijk is. Joy is erg creatief en zet dit in voor haar baan als PR consultant en concept creator. Ze hoopt in Tony haar soulmate en beste maatje te vinden. Ze uit haar gevoel via muziek en het schrijven van teksten, dus wat dat betreft kan het zeker een match zijn.

Joy voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de bekende exen van De Bachelor Tony Junior

7. Maxime

De Amsterdamse Maxime (29) is ambitieus en weet precies wat ze wil: onvoorwaardelijke liefde en een relatie die nooit saai is. Ze is social media manager bij een groot kledingmerk en hoopt binnen enkele jaren een managementfunctie te hebben.

Maxime voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro uit De Bachelorette en vriendin verwachten eerste kind

8. Nadeche

Nadeche (25) heeft een rijk leven waarin ze werkt als marketeer en docent. Muziek is heel belangrijk voor haar, zo speelt ze graag gitaar en schrijft ze zelfs liedjes. Qua muzikaliteit kunnen Tony en Nadeche dus zeker een klik hebben.

Nadeche voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Tony Junior: 'Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw'

9. Oriana

De Amsterdamse Oriana (28) weet wat ze wil: een volwassen en serieuze relatie om samen met iemand aan de toekomst te bouwen. Ze is erg zorgzaam en staat altijd voor anderen klaar. Het liefst gaat ze later - samen met Tony natuurlijk - op een boerderij wonen met heel veel dieren.

Oriana voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote zorgen om Amerikaanse Bachelor-kandidaat na tweet

10. Roos 

De nuchtere Roos (26) woont in Den Haag en timmert al een tijd aan de weg als fulltime model. Qua levensstijl lijkt alles te kloppen: het on the road zijn en de onregelmatige werktijden zullen Roos en Tony zeker van elkaar kunnen begrijpen.

Roos voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser op inspectie bij Bachelor Tony Junior

De Bachelor, waarin Tony een keuze zal moeten maken uit in totaal 20 vrouwen, is vanaf 24 juni te zien bij Videoland. Hieronder bekijk je de trailer. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!