Holly Mae Brood Beeld © Love Island/Videoland

Ontmoet hier de Love Island-bombshells van Casa Amor

10 juni 2021 13:57

Nu het 'Love Island'-avontuur alweer bijna over de helft is, wordt het tijd om de boel een beetje op te schudden. Presentatrice Holly Mae Brood (26) doet dat natuurlijk al regelmatig wanneer ze onaangekondigd een bezoekje brengt aan de villa, en ook deze keer heeft ze een verrassing in petto voor de Islanders. In de aflevering van woensdagavond is namelijk te zien dat óók dit seizoen Casa Amor weer een rol speelt.

Terwijl de vrouwen een date hebben met Holly pakken de mannen hun koffers en vertrekken naar Casa Amor. Daar zitten vijf nieuwe, aantrekkelijke Islanders op hen te wachten. De vrouwen hebben de nieuwe Islanders dan misschien niet ontmoet, maar weten wel hoe ze eruitzien - en dit zorgt voor veel stress. 

Veel tijd om hierover na te denken hebben ze niet, want ze moeten kennis maken met de nieuwe mannen. Voor de een zorgt dit voor meer duidelijkheid, terwijl bij de ander de twijfel toe begint te slaan...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-sterren vormen na opnames alsnog een koppel

Justin

Deze 26-jarige personal trainer uit Amsterdam is een echte free spirit. Justin is altijd op zoek naar avontuur, vaak te vinden in de natuur en het liefst op reis. Hij is heel sociaal en nieuwsgierig, maar laat altijd eerst zijn stille kant zien. Een innerlijke connectie met een vrouw die dezelfde ambities deelt is voor hem het ultieme doel. Hij wil graag speciaal zijn voor iemand en zoekt iemand die echt voor de volle 100% voor hem gaat. Zal deze mysterieuze romanticus die vlinders gaan vinden? 

Justin Love Island

Loesje

Loesje is 26 en werkt in sales. Met haar vlotte babbel weet ze eigenlijk alles wel te verkopen. Ze is ambitieus, sociaal en een tikkeltje rebels. Deze beauty geeft toe dat ze schuldig is aan altijd het perfecte plaatje posten op Instagram en vindt het nu tijd om een andere kant van zichzelf te laten zien. Online krijgt ze enorm veel aandacht maar daar gaat ze eigenlijk nooit op in; ze wil liever wat opbouwen in het echt. Op Love Island is ze daarom klaar om een echte connectie aan te gaan en gaat ze op zoek naar een oprechte en loyale jongen.

Loesje Love Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herkoppeling Love Island neemt onvoorziene wending

Dennis

Dennis is een lieve boef die op zoek is naar de ware liefde. Een vrouw met ogen waarin hij kan verdwalen is precies wat hij zoekt. Hij is een zelfverzekerde sfeermaker en een meester in versieren. Hij is wel eens verliefd geworden op vakantie, maar in Nederland kan hij de liefde maar niet vinden. Als hij de juiste vrouw tegenkomt krijg je zijn stralende lach niet van zijn gezicht en doet hij alles voor haar. Hij voetbalt fanatiek vijf keer in de week en is vastberaden om op Love Island te scoren. 

Dennis Love Island

Chloé

De 21-jarige Chloé heeft Antilliaanse roots en is werkzaam als pedagoog voor kinderen met een beperking. Chloé zit vol met temperament, heeft haar hart op de tong en zegt altijd waar het op staat. Ze is zelfverzekerd en weet donders goed wat ze wel en niet wil. Als iemand van netjes houdt, is het Chloé wel. Haar man moet er sowieso goed uitzien en elke dag iets schoons aantrekken. Maar vooral de bewoners van de villa moeten oppassen, want Chloé is ook in huis een echte neat freak. Daarnaast danst ze het liefst de hele dag - stilzitten is niet voor haar weggelegd. 

Chloé Love Island

Jeffrey

Deze 28-jarige vrouwenverslinder uit Nijmegen is klaar met oppervlakkige liefde en vindt het tijd voor een serieuze relatie. Jeffrey is een echte ondernemer en werkt samen met drie vrienden aan zijn eigen bedrijfje. Daarnaast houdt hij van daten en hoeft hij daarbij niet veel moeite te doen om een vrouw om zijn vingers te winden. Wel is hij ervan overtuigd dat je van een mooie tafel niet kan eten, dus Jeffrey is vastberaden om naast looks op Love Island ook echt te gaan voor de perfecte match op vlak van innerlijk. 

Jeffrey Love Island

Luna

Luna (23) werkt in de marketing en heeft daarnaast een eigen nagelsalon. Ze is heel eerlijk, goed in flirten en houdt wel van een discussie. In de liefde denkt ze dat het nog niet gelukt is omdat ze vaak op het type 'haantje de voorste' valt. Haar vertrouwen is in vorige relaties meermaals geschaad maar nu is ze op zoek naar een man die klaar is voor het serieuze werk. In de villa hoopt ze smoorverliefd te worden want het gevoel van verliefdheid is volgens Luna het allerleukste wat er is.

Luna Love Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly over Love Island-schandaal: 'Zag niemand aankomen'

Paulo

Paulo herken je meteen aan zijn big smile. Deze charmante Rotterdammer werkt als corporate accountmamanager in de telecomsector. Kom je bij deze muziekliefhebber thuis over de vloer, dan springt meteen zijn platencollectie in het oog. Zijn broers en zus hebben al een relatie en kinderen, 'coole oompie' Paulo moet dus dringend ook een geschikte vrouw zien te vinden. De liefde vindt hij een eindeloze zoektocht. Maar de 27-jarige wil meer dan graag gevonden worden door een vrouw met volle lippen, lange benen, een mooi gebit en een goede balans tussen IQ en EQ. 

Paola Love Island

Raina

Raina is 21 jaar en in het dagelijks leven professioneel danseres. Mensen schatten Reina vaak heel anders in dan dat ze eigenlijk is. Ze is gek op actiefilms en alles wat met wetenschap te maken heeft. In eerste instantie gaan mannen altijd op haar looks af en dan verwachten ze niet dat daar de nerdy, slimme Raina achter zit. Wat betreft daten gaat het daar dan ook vaak mis. De bombshell komt door haar werk vaak mannen tegen die vol van zichzelf zijn. Terwijl ze zelf op zoek is naar iemand waar ze op spiritueel gebied echt mee kan connecten. Qua looks hoopt ze op Love Island een beer van een vent tegen te komen met een baard en lekker veel tattoos. 

Raina Love Island

Jarëll

Dit 21-jarige feestbeest uit Arnhem pakt alle vrouwen in met zijn zwoele blik. Jarëll is klaar om zijn stoute streken achter hem te laten en smoorverliefd te worden op iemand met wie hij zijn energie kan delen. Deze delivery agent van wasmachines houdt van kattenkwaad en zoekt graag de gekke randjes op. Familie staat bij Jarëll op nummer 1 en hij ziet de liefde van zijn ouders als zijn grootste voorbeeld. In het verleden is er met zijn vertrouwen gespeeld, waardoor hij hoopt op Love Island weer gevoelens voor iemand toe te kunnen laten. 

Jarëll Love Island

Jamayma

Overal waar Jamayma is geweest, heeft iedereen haar gezien. Daar hebben haar luide stem en het feit dat ze niet op haar mondje gevallen is vast iets mee te maken. In het dagelijks leven runt deze 'life of the party' een online kledingshop en werkt ze in een kledingwinkel. Op een eerste date is er één ding dat je zeker niet moet doen: haar de rekening laten betalen! Ze noemt zichzelf een liefdesdier en heeft na 1,5 jaar vrijgezel zijn weer helemaal zin om verliefd te worden op een sportieve en ambitieuze man. 

Jamayma Love Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje: je kunt je nog steeds opgeven voor Love Island

Welk koppel overleefd Casa Amor? Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Waar de Islanders verblijven zie je in onderstaande video.

Holly neemt je mee voor een unieke rondleiding door de Love Island-villa

02:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!