Virgin River Beeld © Netflix

Verraden deze beelden wie Jack heeft neergeschoten in Virgin River?

10 juni 2021 19:11

Nog één maand en dan weten we ein-de-lijk hoe Jack (Martin Henderson) eraan toe is. De laatste keer dat we hem zagen was tijdens de seizoensfinale van 'Virgin River', en lag hij neergeschoten op de grond. Nu zijn er nieuwe beelden opgedoken die een dader lijken aan te wijzen.

"Ik denk dat je geprobeerd hebt om alles goed te maken gezien wat er met Jack is gebeurd"

Hoewel de romantische serie Virgin River volgende maand weer verder gaat bij Netflix, wachten fans nog altijd op de officiële trailer van het derde seizoen. TVLine heeft alvast een voorproefje in handen gekregen waarop een gesprek te zien (en horen) is tussen 'klikspaan' Brady (Ben Hollingsworth) en drugsdealer Calvin (David Cubitt) plaatsvindt. 

"Ik denk dat je geprobeerd hebt om alles goed te maken gezien wat er met Jack is gebeurd", horen we Calvin tegen Brady zeggen. Betekent dit dat Brady verantwoordelijk is voor het verwonden van de barman?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nu al vierde seizoen van hitserie Virgin River aangekondigd'

Showrunner Sue Tenney liet eerder via TVLine aan de fans al weten dat in het derde seizoen (bijna) alles duidelijk wordt en dat de zoektocht naar de schutter in meerdere seizoenen - ja, meerdere seizoenen - een rol gaat spelen. Ook liet ze doorschemeren dat seizoen drie niet doorgaat waar het tweede gestopt is, maar dat er een 'grotere tijdsprong' te wachten staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seizoen drie van Virgin River al héél snel te bingen bij Netflix

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge) die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. Genoeg inspiratie dus voor de aankomende seizoenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook déze Virgin River-actrice was in de race voor de rol van Mel

Het derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli te zien bij Netflix. Ken je de serie nog niet, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Hieronder zie je de trailer van het eerste seizoen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!