Sem en Dusty Ex on the Beach Beeld © Ex on the Beach: Double Dutch

Dusty blijft Sem aantrekken als een magneet: 'Trap er telkens weer in'

14 juni 2021 09:36

Tijdens haar deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch' genoot Sem nog één (of twee, of drie...) keer van de 'Dusty cream'. Hoewel ze tijdens de opnames nog gevoelens voor hem had, walgt ze inmiddels van het idee. In 'Shots Fired', de online videoserie van RTL Boulevard, vertelt ze nu over de 'toxziek' relatie.

"Liefde maakt blind"

Tegenover Shani - en de camera's van RTL Boulevard - verklapt Sem dat ze écht verliefd was op Dusty. "Ik ben gewoon loyaal en was verliefd", verheldert ze. "Ik kreeg continu hoop van hem." Volgens de EOTB-babe dacht de playboy dat hij alles kon maken, én doen. "Ik trapte er elke keer weer in. Misschien een beetje achterlijk, maar liefde maakt blind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lesley over trieste actie Shani: 'Ze is gewoon bang'

"Die jongen is gewoon ziek", neemt ook Shani het op voor haar beste vriendin. Dat hij zoveel bedpartners heeft gehad vindt ze al helemaal ‘toxziek'. "Toen ik naar Ex on the Beach toeging wist ik niet dat hij al 96 bedpartners gehad had, ik wist dat helemaal niet", gaat Sem verder. "Ik heb dat weleens aan hem gevraagd, maar hij ontkende dat altijd."

"Het was bij Dusty niet dat ik op zijn uiterlijk ben gevallen", lacht ze vervolgens. "Achteraf, als ik het terugzie op tv, vraag ik mezelf ook af wat ik in hem zag. Normaal gesproken val ik niet op types als Dusty."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen

Ex on the Beach: Double Dutch zie je terug bij Videoland. Alle afleveringen van Shots Fired vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!