Suits Beeld © ANP

Aan alles komt een eind: op deze datum komt laatste deel Suits online

11 juni 2021 12:55

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen van 'Suits' online komt. En dat is bitterzoet. Seizoen negen is namelijk het allerlaatste, waardoor we nog maar tien afleveringen kunnen genieten van Harvey Specter en z'n kielzog.

Het is aftellen geblazen, want over iets meer dan een maand, op 17 juli om precies te zijn, verschijnen alle afleveringen van het laatste seizoen op de streamingdienst. Helaas is het met tien afleveringen een stuk korter dan de voorgaande seizoenen. Toch is er een schrale troost: Mike Ross keert terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle gesteund door Suits-collega: 'Ze is vriendelijk'

Sinds Meghan Markle het gezellig kreeg met de Britse prins Harry en daarmee haar acteercarrière aan de wilgen hing, is zij helaas niet meer te zien in de laatste twee seizoenen. Maar er zijn meer verschuivingen. Zo zagen we aan het eind van seizoen 8 dat ook Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams, zijn carrière bij Pearson Specter Litt afsloot. Toch lijkt het erop dat hij weer zijn opwachting maakt! Hoe precies, daar gaan we vanaf 17 juli achterkomen. 

We kunnen niet wachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het werd goddamn tijd: laatste deel Suits seizoen 8 komt eraan

Meer van de Nederlandse series? Goed nieuws. Ook vriendinnen Elise Schaap en Anna Drijver spelen binnenkort weer samen in een Netflix-serie. Ze vertellen er alles over in onderstaande video.

Acteervriendinnen Anna en Elise opnieuw samen in Netflix-serie

01:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!