Shani Ex on the Beach Beeld © Shots Fired

Shani wil daad uit EOTB zo snel mogelijk vergeten: 'Beetje vies'

16 juni 2021 09:30

Schaamte, dat woord kennen Shani en Sem niet. Gedurende hun deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch' hebben we dan ook van alles voorbij zien komen. En met alles bedoelen we ook echt álles. Spijt van het avontuur hebben ze niet, al zou Shani één klein dingetje liever uit haar geheugen wissen: haar zoen met Dusty.

"Als je weet dat je je gaat schamen, wat doe je daar dan? Dan moet je lekker thuisblijven"

In de eerste aflevering van het spraakmakende realityprogramma gaan Dusty en Shani, zonder dat er wraaklustige exen op de loer liggen, samen op date. Omdat niet alleen het water nat is, besluiten de twee elkaar eens nader te inspecteren en volgt er een gepassioneerde kus. "Ik schaam me wel een beetje dat ik met Dusty heb gezoend", biecht Shani nu op in Shots Fired, de online videoserie van RTL Boulevard. "Dat vond ik wel een beetje vies."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty heeft Ex on the Beach uitgespeeld: 100 bereikt

En wie Dusty zegt, zegt Sem. Hoewel menig EOTB-kijker zich niet kan voorstellen tegenover heel Nederland en België zijn of haar favoriete seksstandjes te showen, was regelmatig in de afleveringen te zien hoe Sem 'geprikt' werd door Dusty - om in de juiste termen te blijven. Spijt heeft ze daar niet van, al hoeft ze Dusty nu nooit meer te zien. "Als je weet dat je je gaat schamen, wat doe je daar dan? Dan moet je lekker thuisblijven", vindt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen

Ex on the Beach: Double Dutch kijk je nu terug bij Videoland. Alle afleveringen van Shots Fired vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!