Sem in Ex on the Beach: Double Dutch Beeld © Ex on the Beach: Double Dutch

Sem uit Ex on the Beach reageert op 'bikini-gate'

17 juni 2021 09:31

Als ex van Dusty maakte Sem in de derde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' haar entree. Haar komst zorgde meteen voor de nodige drama in de villa, en regelmatig deed ze in tranen haar zegje voor de camera. Allemaal in dezelfde groene bikini, waardoor fans zich afvroegen of Sem eigenlijk nog wel een ander setje in haar koffer had zitten. In 'Shots Fired' geeft ze voor eens en altijd uitleg.

"Sorry, op date ga ik gewoon die groene aandoen"

"Ik wist dat deze vraag zou komen", lacht Sem als ze ermee geconfronteerd wordt in de online videoserie van RTL Boulevard. Eerlijk is eerlijk, of Sem nu op date ging, aan het zwembad lag te chillen of feest vierde: altijd had ze dezelfde groene bikini aan, terwijl haar kast gewoon vol lag met meerdere opties, vertelt ze. "Kijk", begint ze haar geraas. "We waren daar twee weken en van die twee weken is letterlijk negen uur in beeld gebracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze drie stelletjes verlieten de Ex On The Beach-villa samen

"Ik had heel veel verschillende bikini's bij me, maar ik wist gewoon dat als ik op date iets ging doen, bijvoorbeeld jetskiën, mijn hele bikinitop in het water zou flappen. Sorry, op date ga ik gewoon die groene aandoen."

Ex on the Beach: Double Dutch kijk je nu terug bij Videoland. Alle afleveringen van Shots Fired vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!