Virgin River Beeld © Virgin River Netflix

Liefdesverhaal Jack en Mel gaat verder in trailer Virgin River

12 juni 2021 16:23

Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) en en haar dierbaren zijn terug voor een derde seizoen van de hitserie 'Virgin River',  gebaseerd op de romans van Robyn Carr. In de eerste beelden is te zien hoe de bewoners geconfronteerd worden met allerlei soorten problemen: dood, brand, voogdijruzies, scheidingen en meer.

Antwoorden krijgen we pas echt op 9 juli, wanneer het derde seizoen te zien is bij Netflix, maar één ding is meer dan duidelijk: Jack leeft nog! Nu hadden we ook niet anders verwacht, maar het blijft toch een soapserie. Uit de trailer kunnen we ook opmaken dat het een zéér dramatisch seizoen wordt, en dat is nogal een understatement.

Zo zien we hoe de relatie van Mel en Jack onder de nodige druk komt te staan als Mel haar eierstokken beginnen te rammelen, onthult Doc dat er de mogelijkheid is dat 'ie misschien blind wordt en gaat Jack de confrontatie aan met de nieuwe vriend van Charmaine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verraden deze beelden wie Jack heeft neergeschoten in Virgin River?

Volgens People gaan we dit seizoen nóg een aantal nieuwe gezichten zien: Zibby Allen, die zich aan de cast toevoegt als Brie, de zus van Jack en 'een slimme advocaat die zich even komt opladen’. Actrice Stacey Farber neemt de rol van Lily’s dochter op zich en helpt haar met baby Chloe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nu al vierde seizoen van hitserie Virgin River aangekondigd'

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. Genoeg inspiratie dus voor de aankomende seizoenen. Zo is een vierde deel al aangekondigd! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook déze Virgin River-actrice was in de race voor de rol van Mel

Het nieuwe seizoen van Virgin River gaat op 9 juli in première bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!