Renze Klamer Beeld © ANP

Lieve reacties doen Renze Klamer 'erg goed' na stop De Vooravond

12 juni 2021 17:38

Renze Klamer (32) is dankbaar voor de lieve reacties die hij de afgelopen dagen heeft gekregen, zo meldt de presentator op Instagram. 'Dank voor al die duizenden reacties, berichtjes, mailtjes en tweets', schrijft hij. Donderdag werd bekend dat BNNVARA stopt met' De Vooravond' in de huidige vorm en de vaste presentatoren Renze en zijn collega Fidan Ekiz (45) per direct weghaalt.

'Dit doet me heel erg goed"

De presentatoren reageerden allebei verbaasd en boos op het nieuws dat zij na de zomer niet verdergaan als presentatieduo. Renze snapt niets van de beslissing van de omroep om het programma De Vooravond in de huidige vorm te schrappen en stond naar eigen zeggen perplex.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BNNVARA in dubio over veranderen naam De Vooravond

De reacties helpen hem door de boosheid en verbazing te komen, schrijft Renze. 'Ik heb nog lang niet alles kunnen lezen, en het gaat sowieso niet lukken om overal op te antwoorden, maar wow, dit doet me heel erg goed.' Hij deelt er een screenshot bij van een bericht dat hij heeft gekregen van een fan die verontwaardigd is door het nieuws.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fidan Ekiz en Renze Klamer stoppen als presentatoren De Vooravond

Op sociale media werd donderdag ook met veel onbegrip gereageerd op de verrassende beslissing van BNNVARA. Velen noemden het 'absurd' en zetten bovendien hun vraagtekens bij vervangers Sophie Hilbrand en Khalid Kasem, die vanaf eind augustus het tijdslot afwisselend zullen invullen. Zo ook Angela de Jong.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Spits: 'Ontslag Renze en Fidan schandvlek publieke omroep'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!