Sandra Oh, Ellen Pompeo en Chyler Leigh in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

Cast Grey's Anatomy houdt mini-reünie

12 juni 2021 21:45

Ellen Pompeo heeft een kleine reünie gehouden met haar ex-collega's van de populaire televisieserie 'Grey's Anatomy'. De 51-jarige Amerikaanse actrice had een etentje met haar oude tegenspelers Eric Dane (48) en Justin Chambers (50), zo deelt ze een video van de gezelligheid op sociale media.

"Oude vrienden zijn de beste vrienden"

In de video kijken Ellen en Eric de camera in alsof ze poseren voor een foto. Op het laatste moment komt ook Justin in beeld. "Willen jullie nog wat bestellen", vraagt hij de andere twee als grapje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy verdwijnt binnen een maand van Videoland

'Oude vrienden zijn de beste vrienden', schrijft de actrice erbij. 'Wacht, ik bedoel niet te zeggen dat wij oud zijn. We kennen elkaar alleen heel lang.'

De drie hebben gespeeld in de televisieserie Grey's Anatomy. De langstlopende ziekenhuisserie ooit volgt de avonturen van arts Meredith Grey en haar collega's van het Grey Sloan Memorial. Onlangs werd bekend dat zender ABC een 18e seizoen van de reeks heeft besteld. Behalve Ellen keren ook Chandra Wilson en James Pickens jr. terug in seizoen 18. Eric stopte in 2012 met de serie en Justin stopte in 2020 na 15 jaar met Grey's Anatomy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít personage vertrekt samen met Jackson uit Grey's Anatomy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!