Romy Monteiro als Indra in 'GTST' Beeld © RTL/Videoland

Vertrekt Romy Monteiro binnenkort uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

13 juni 2021 16:19

Het lijkt erop dat Romy Monteiro (28) binnenkort haar koffers pakt en vertrekt uit het fictieve Meerdijk, de thuisbasis van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In de podcast van 'Shownieuws' vertelt de actrice namelijk dat haar rol slechts tijdelijk is.

"GTST wil zich meer focussen op langere gastrollen"

Als serveerster Indra Kalkhoven, en ex van Richard van Nooten (Edwin Jonker), heeft Romy de afgelopen tijd heel wat stennis geschopt in het toch al zo vervloekte soapdorp. Nu ze haar doel heeft bereikt - afstand creëren tussen Billy en Richard -  zit haar taak erop.

"Het castingbureau belde op met de vraag of ik het leuk zou vinden. En natuurlijk vind ik dat heel erg leuk, helemaal dat ik in coronatijd dit kon doen", vertelt de actrice over haar 'droomrol' in de podcast. "Het GTST-schema is alleen wel heftig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro geniet van rol GTST, maar moet wel 'bijbenen'

Romy geeft dan ook toe dat het pittige draaischema andere dingen wel in de weg kan gaan zitten, helemaal nu de wereld langzaam weer van slot gaat. "GTST wil zich meer focussen op langere gastrollen", hint Romy dan ook naar de toekomst. "Zo’n soort positie is voor mij geschikter omdat mijn hart ook nog bij alle 80 andere disciplines ligt die ik leuk vind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro op romantische liefdestrip met haar vriend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!