Jan Smit Beeld © William Rutten

Jan Smit wil déze zanger als zijn vervanger in The voice of Holland

15 juni 2021 14:21

Jan Smit (35) maakte dit weekend bekend niet langer op één van de befaamde rode stoelen plaats te nemen in 'The voice of Holland'. Zonde, zo klinkt het vanuit alle hoeken. Tegelijkertijd wordt er al volop meegedacht over een vervanger van de Volendammer.

"Deze man zie ik nergens? Zijn we wakker lieve mensen?"

Nadat namen als Snelle, Maan, Marco Borsato en Suzan en Freek voorbijkwamen, doet William Rutten een duit in het zakje. 'Ik zie overal polls verschijnen over wie Jan Smit moet opvolgen als coach bij The Voice of Holland', schrijft hij op Insta. 'Maar deze man zie ik nergens? Zijn we wakker lieve mensen? Wat zou hij dat fantastisch kunnen!' Over wie hij het heeft? Marcel Veenendaal, de zanger van Di-Rect. De fotograaf sluit zelfs af met de hashtag #teammarcel. 

Een van de vele meningen, zou je kunnen denken, maar het is er wel een die Jan himself onderstreept. Hij reageert met een stellig: 'Ja!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stemmen maar: wie moet Jan Smit opvolgen als coach in TVOH?

Ook andere BN'ers zien Marcel wel voor zich als coach. 'The best!' reageert Lieke van Lexmond. Ook Angela Groothuizen is het volkomen met William eens. 'De allerbeste zanger van Nederland en een hele toffe gast!'

Jan maakte zondag bekend dat hij na een jaar zijn stoel in het programma afstaat. Vanwege zijn naderende jubileumjaar wil hij zijn tijd anders gaan indelen en meer tijd vrijmaken voor nieuwe muziek en zichzelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit stopt als coach bij The voice of Holland

In RTL Boulevard bespraken we gisteren het vertrek van de zanger én dachten ook wij mee over zijn opvolger. Je bekijkt het hieronder.

Wie gaat Jan Smit vervangen in The voice of Holland?

04:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!