Beeld © Tom Dymond

Seks, liefde en verbroken regels: THTH seizoen 2 wordt nóg heter

16 juni 2021 14:43

Netflix' realityhit 'Too Hot To Handle' komt terug en hóe. Met de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen beloven de makers van het programma nu al dat het er nog heter aan toegaat dan in het eerste seizoen.

Wanneer je tien knappe, wellustige vrijgezellen op een warme bestemming achterlaat, weet je dat het moeilijk voor hen wordt om hun handen thuis te laten. En laat dat nou precies de bedoeling zijn van het programma Too Hot To Handle. De kandidaten maken kans op een waanzinnig geldbedrag van 100.000 dollar, maar daarvoor moeten ze zich wekenlang aan strenge regels houden. Doen ze dat niet, dan wordt het geldbedrag steeds kleiner. 

Niet zoenen, niet aanraken, geen seks en géén zelfbevrediging: lukt het de tien jonge mensen om zich daaraan te houden of putten ze de geldpot compleet uit? Dat laatste lijkt aannemelijk, want de minst sexy vakantie van hun leven blijkt toch heter te zijn dan verwacht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heet nieuws: op deze datum keert Too Hot To Handle terug

Fans van Too Hot To Handle hebben na dit opwarmertje ongetwijfeld zin gekregen in het tweede seizoen. Gelukkig wordt het wachten beloond. 's Werelds heetste datingshow keert op 23 juni aanstaande terug op Netflix. En niet getreurd: na dit seizoen wordt er nóg een seizoen van de populaire serie opgenomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee (!) extra seizoenen van Too Hot To Handle aangekondigd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!