Tony Junior Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Ook deze 10 dames doen mee aan De Bachelor

17 juni 2021 11:00

Tony Junior (31) krijgt het moeilijk in 'De Bachelor'. De dj heeft namelijk een heel palet aan dames waaruit hij kan kiezen in het liefdesprogramma, dat op 24 juni van start gaat bij Videoland. De tweede dosis vrouwelijk schoon is zojuist onthuld.

1. Amanda 

Voor deze Leidse master criminologie studente (25) is het duidelijk: Tony is haar match, omdat ze allebei ambitieus zijn, maar zichzelf niet té serieus nemen. Amanda is een gezellige flapuit en in een groep is ze vaak de gangmaker.

Amanda voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze 10 dames proberen hart Tony Junior te veroveren in De Bachelor

2. Desi

Desi (33) heeft als vluchteling een heftige tijd meegemaakt, maar heeft geleerd om hier een positieve draai aan te geven. Ze werkt bij een Amsterdams reclamebureau, is een feestbeest én familiemens. Ze is eraan toe om te settelen en hoopt dit met Tony te doen.

Desi voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op déze datum start De Bachelor met Tony Junior op Videoland

3. Estelle

Estelle (24) is een stoere dame die niet zomaar aan de kant gaat voor iemand. Dit komt goed van pas in haar werk als beveiliger op Schiphol. Ze is de enige Utrechtse uit de groep; heeft ze daarmee een streepje voor bij Tony? Hij is in elk geval helemaal haar type.

Estelle voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

4. Esther

De Groningse Esther (27) onderneemt al zeven jaar en heeft inmiddels 50 verkooppunten voor haar eigen kledinglijn. Daarnaast maakt ze ook custom design. Met haar creativiteit, ondernemersdrift én wellicht Tony aan haar zijde hoopt ze de wereld te veroveren.

Esther voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior begonnen aan zijn Bachelor-avontuur

5. Jolijn 

De van oorsprong Enschedese Jolijn (24) is na een tijd in Kaapstad gewoond te hebben, inmiddels in Amsterdam neergestreken voor haar opleiding event management. Daarnaast werkt ze achter de bar én ze is personal trainer. Tony’s positiviteit, sportiviteit en humor spreken haar aan.

Jolijn voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Petitie tegen Netflix-realityshow voor Bachelor-Colton Underwood

6. Julia

De Amsterdamse Julia (24) houdt van afwisseling en uitdaging: ze heeft twee studies afgerond en is werkzaam als freelancer in de evenementenbranche en momenteel bij de GGD. Ze wordt niet snel verliefd; weet Tony daar verandering in te brengen?

Julia voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amerikaanse 'Bachelor' krijgt eigen realityshow op Netflix

7. Rozemarie

De Nijmeegse Rozemarie (25) werkt als verpleegkundige, heeft een passie voor rockmuziek en drumt in een band met haar vriendinnen. Ze is erg doelgericht en houdt van zekerheid. Kan zij de stabiliteit bieden die Tony zoekt in een relatie?  

Rozemarie voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de bekende exen van De Bachelor Tony Junior

8. Sara

De altijd positieve Sara (30) stond op het punt een horeca-onderneming te openen toen de coronacrisis uitbrak. Ze is toen met haar moeder een meubelzaak gestart. Sara heeft een relatie van acht jaar achter de rug en weet dus precies wat ze wil: eerlijkheid en romantiek. Vindt ze dit bij Tony?

Sara voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro uit De Bachelorette en vriendin verwachten eerste kind

9. Sarai

De Amersfoortse Sarai (24) was vroeger wat verlegen, maar dankzij haar modellenwerk heeft ze dit aan de kant weten te zetten. Naast haar werk, studeert ze aan het AMFI. Sarai en Tony zouden een match kunnen zijn, omdat ze beiden houden van een dolletje en loyaliteit belangrijk vinden.

Sarai voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Tony Junior: 'Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw'

10. Serena 

Serena (23) woont in Tiel, waar haar paard ook op stal staat en werkt voor het familiebedrijf. Ze houdt van fitness en kickboksen, maar nog belangrijker: tatoeages. Haar armen zijn al volledig gevuld en nu is ze bezig met haar benen. Kan Tony meedenken over deze invulling?

Serena voor 'De Bachelor'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote zorgen om Amerikaanse Bachelor-kandidaat na tweet

Nog precies een week en je kunt eindelijk genieten van De Bachelor bij Videoland. In de video hieronder zie je de eerste beelden: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!