Joey en Luna Love Island Beeld © Love Island/Videoland

Say what?! Joey en Luna kenden elkaar al vóór Love Island

16 juni 2021 17:25

'Love Island' stond op zijn strepen toen vorig seizoen bekend werd dat Remco niet alleen de Islanders, maar ook de kijkers thuis al wekenlang voor het lapje had gehouden en in Nederland al een meisje had. Hij moest per direct de villa verlaten, maar het lijkt erop dat het verleden zich herhaalt...

Love Island telt weinig spelregels, het belangrijkste is dat alle singles écht op zoek zijn naar ware liefde. En die 'ware liefde' kan best na een week iemand anders zijn als je meedoet aan Love Island. Aangezien het programma steeds weer een nieuwe lading singles naar Marbella stuurt, is het niet gek dat je opeens vlinders voor iemand anders kan krijgen. Dat overkwam ook Joey. Even leek het erop dat hij en Yasmin - met wie hij al vanaf dag één een koppel wilde vormen - samen de finale zouden gaan halen, maar Casa Amor gooide roet in het eten.

Joey besloot namelijk om niet trouw te blijven aan zijn koppel en bombshell Luna mee naar de villa te nemen. Voor Yasmin een complete verrassing, maar Instagram-account Juice Channel kwam er na wat speurwerk achter dat het helemaal niet zo onverwacht is dat de twee voor elkaar vielen. Joey en Luna zouden namelijk elkaar al kennen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje! Love Island-powerkoppel Job en Esmee maken relatie officieel

Zo zijn de tortelduifjes niet alleen al vrienden op Facebook, ook gaf de spierbundel een foto uit 2016(!) van Luna al eens een like op Instagram. En dat terwijl de Islanders tijdens hun deelname het zonder hun eigen telefoon moeten doen en dus niet hun social media kunnen beheren. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat een van de thuisblijvers het account momenteel beheert, maar gek is het wel. Want waarom zou je een foto van vijf jaar geleden gaan liken? Daarnaast komen Luna en Joey ook nog eens uit dezelfde regio.

Als het waar is, dan is het overigens niet de eerste keer dat oude bekenden elkaar kruisen in het programma. Ook Deniz en Rosa bleken al een verleden samen te hebben, net als Minn en Morris.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ontmoet hier de Love Island-bombshells van Casa Amor

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Waar de Islanders verblijven zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly over Love Island-schandaal: 'Zag niemand aankomen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!