Beeld © MTV

Geen zin in EK? Je kunt nu alle seizoenen van The Hills bingen

16 juni 2021 19:06

Geen fan van de sportzomer, maar wil je wel een serie kijken? Maak je geen zorgen. Ondanks dat de komkommertijd officieel is aangebroken, laat MTV je niet in de steek. Realityfans kunnen hun hart ophalen: alle seizoenen van 'The Hills' zijn nu gratis te bekijken.

Wil je nog een keer zien hoe Lauren en Heidi van beste vriendinnen naar aartsvijanden gaan? Hoe Audrina Justin Bobby keer op keer een nieuwe kans geeft? Hoe Lauren een zomer in Parijs met Teen Vogue opgeeft voor de liefde? Het kan allemaal. Alle zes seizoenen met eerst Lauren en later Kristin heeft MTV nu aangeboden op hun website. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! The Hills: New Beginnings krijgt een tweede seizoen

Wie een beetje doorkijkt, is op tijd klaar voor het tweede seizoen van The Hills: New Beginnings. Videoland heeft bekend gemaakt dat deze spin-off serie van The Hills vanaf 19 juli wekelijks te zien is bij de streamingdienst. Een groot deel van de originele cast maakt na een jaar in lockdown opnieuw hun opwachting in het programma. 

The Hills zou The Hills niet zijn als er geen onverwachte verrassingen plaatsvinden, dus houd je ogen open voor romantische perikelen, zwangerschappen en echtscheidingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Montag plant tweede kindje rond opnames The Hills

Het eerste seizoen van The Hills: New Beginnings is nu te bekijken via Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!