Élite Beeld © Niete/Netflix

Web van leugens breidt zich uit in vierde seizoen van Élite

16 juni 2021 09:17

De prestigieuze school Las Encinas heeft haar deuren geopend voor alweer het vierde seizoen van de Spaans hitserie 'Élite', dat vanaf vandaag te zien is bij Netflix. Gelukkig zien we naast een flink aantal nieuwe gezichten óók nog een aantal bekende koppies.

Veel is er nog niet bekend over het vierde deel, maar na het vorige seizoen zijn er nog voldoende vragen die beantwoord kunnen worden - en die antwoorden gaan we vandaag krijgen. Uit de trailer wordt in ieder geval al wel duidelijk dat de groep nieuwe leerlingen de boel eens flink komt opschudden. Voor zover we uit de trailer kunnen opmaken staat er dit seizoen geen moord centraal, maar dat er politie bij betrokken wordt is een feit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog geen 'hasta luego' Élite: vijfde seizoen aangekondigd

De oplettende kijker heeft misschien al gezien dat een aantal acteurs ontbreekt in bovenstaande beelden, en dat klopt. Eerder werd namelijk al duidelijk dat een groot deel van de cast in het vierde seizoen niet terugkeert. Danna Paola Lucrecia (Lu), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo), Jorge López (Valerio) en Mina El Hammani (Nadia) zijn afgestudeerd en hebben hun rol neergelegd - al zien we Nadia wel eventjes snel in de trailer voorbijkomen. Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi zijn aan de cast toegevoegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix maakt nieuwe cast Élite seizoen vier bekend

Élite vertelt het verhaal van studenten die les hebben op een elitaire school, Las Encinas. Nadat een aardbeving een andere school in de buurt tot puin reduceert, worden de leerlingen daarvan op Las Encinas geplaatst. De nieuwe leerlingen kunnen niet bepaald door één deur met de verwende studenten op de school. Het begint allemaal met pesterijen, maar loopt uit de hand als een studente onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt. En vanaf dat moment nemen de leugens alleen maar toe...

De vier seizoenen van Élite zijn nu te zien bij Netflix. Al gezien? Misschien is The Queen's Gambit dan iets voor jou.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!