Joey Yasmin Love Island Beeld © Love Island/Videoland

Yasmin blikt terug op Love Island: 'Te lang bij Joey blijven hangen'

18 juni 2021 09:57

Als Holly Mae Brood (26) langskomt in de villa van 'Love Island', dan kun je wel raden hoe laat het is: tijd voor een herkoppeling. Niet één, niet twee, maar drie (!) Islanders moesten donderdagavond afscheid nemen van de groep. Wij spraken met de beteuterde afvallers.

"Ik denk dat ik té lang ben blijven hangen aan iets wat er gewoon niet was"

Alle kaarten worden opnieuw geschud als de 28-jarige bombshell Koen tijdens een luchtig spelletje zijn opwachting maakt. En hij is meteen heel duidelijk: Loesje wordt de zijne. Hij heeft in Nederland al wat huiswerk gedaan en weet daarom precies hoe hij haar het beste in kan palmen.

Al blijkt dat achteraf helemaal niet nodig, want als nieuwkomer heeft hij het voor het zeggen tijdens de herkoppeling. Volgens de spierbundel, die werkt als bouwvakker in Curaçao, was het geen makkelijke keuze omdat hij pas zo kort in de villa is, maar heeft zijn gesprek met Loesje de doorslag gegeven. Hij kiest dan ook voor haar, al had Loesje zelf het liever anders gezien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Say what?! Joey en Luna kenden elkaar al vóór Love Island

De rest van de herkoppeling verloopt voorspoedig, maar als het tot slot de beurt is aan Deniz om te kiezen, volgt er een onverwachte wending. Hoewel hij liever Loesje naast zich had gehad, besluit hij te kiezen voor Sarah - waardoor Yasmin automatisch de villa moet verlaten.

"Ik denk dat ik achteraf mijn kansen wat meer had moeten spreiden", vertelt ze na afloop aan RTL Boulevard. "Ik denk dat ik té lang ben blijven hangen aan iets wat er gewoon niet was, maar waar ik wel op hoopte. Dat heb ik niet heel goed aangepakt. Maar ik heb er zeker vrede mee want ik heb hier heel veel over mezelf geleerd en hoe ik dingen in de toekomst anders ga aanpakken voor mezelf. Dus het is een heel mooie les geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje! Love Island-powerkoppel Job en Esmee maken relatie officieel

Hoewel het lijkt alsof Deniz en Sarah voorlopig veilig zijn, is niets minder waar. Er moet namelijk nóg een koppel naar huis, en die beslissing is in handen van de populairste Islander: in dit geval Esmée. Omdat de kijker nog niet op Koen heeft kunnen stemmen is hij, samen met Loesje, veilig. Ook Nina en Paolo kunnen niet weg worden gestuurd, omdat hij samen met Job en Esmée tot de drie populairste deelnemers behoort. Uiteindelijk gaat Esmée dan ook voor Deniz en Sarah. Hoewel het maatjes van haar zijn, besluit ze hen weg te sturen omdat er tussen hen 'geen ware liefde is'.

Het besluit valt Deniz zwaar, omdat hij nog hoopte op een toekomst met Loesje. Hiervoor probeerde hij het al met Minn en Nina, maar miste er toch een bepaalde fysieke aantrekkingskracht. "En toen kwam ik Loesje tegen en dat was eigenlijk mijn eerste echte catch. (...) Als ik Loesje als eerste had gezien, was het meteen raak geweest", vertelt hij als RTL Boulevard hem spreekt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood open over toekomstplannen met Soy Kroon

Ook Sarah, die de villa binnenstapte met het doel Jim te veroveren, doet bij ons haar verhaal. "Ik denk dat als Casa Amor er niet was geweest we wel meer naar elkaar waren toegetrokken, maar ik denk niet dat het uiteindelijk had geklikt tussen ons", vertelt Sarah, die het achteraf gezien 'helemaal prima' vindt hoe het is gelopen. Al had ze het bij nader inzien wel anders aangepakt als ze nu de villa in zou stappen. Zo zou ze niet al haar pijlen richten op één iemand: "Ik denk dat ik meer mannen een kans had moeten geven."

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Waar de Islanders verblijven zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-sterren vormen na opnames alsnog een koppel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!