Beeld © Netflix

Vanaf deze datum kunnen we los met seizoen zes van Riverdale

18 juni 2021 14:22

Het is nog steeds wachten op de laatste negen afleveringen van seizoen vijf, maar inmiddels is bekendgemaakt wanneer het zesde deel van 'Riverdale' op Netflix verschijnt. Ons geduld wordt beloond, want ze volgen elkaar redelijk snel op.

De opnames van de laatste negen afleveringen van het vijfde seizoen van Riverdale hebben maanden stilgelegen door het coronavirus, maar daarvan is al bekend dat ze in augustus op Netflix verschijnen. Nu is bekendgemaakt dat het daaropvolgende seizoen in november online komt. Daardoor zal het gat tussen seizoen vijf en zes dit jaar niet zo groot zijn en da's toch een schrale troost na het lange wachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Riverdalers Camila Mendes en Charles Melton weer op groen

Er is een bijzondere start aangekondigd van het zesde seizoen: er zou een zogenaamd 'vijf afleveringen-evenement' komen. Wat dat inhoudt voor specifiek Riverdale is niet bekend. Bij andere series gaat zoiets vaak om extra spin-offafleveringen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bummer! Nieuwe afleveringen Riverdale wéér uitgesteld

Meer van de Nederlandse series? Vriendinnen Elise Schaap en Anna Drijver verschijnen binnenkort opnieuw samen in een Netflixserie. Hieronder vertellen ze je er meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!