Tony Junior Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor

24 juni 2021 12:10

Twintig vrijgezelle vrouwen maken zich in Casa Rosa op om het hart van dj Tony Junior (31) te veroveren. Eén vrouw in het bijzonder lijkt misschien wel een voorsprong te hebben op haar concurrentie: Oriana 'kent' de dj al jaren.

Dit artikel bevat spoilers van de eerste aflevering van De Bachelor.

"Ik heb al een aantal jaar af en toe contact met haar op de app of via Instagram"

Oriana is een van de ruim tweeduizend vrouwen die zich heeft opgegeven voor het liefdesavontuur in De Bachelor. Omdat het er in het dagelijks leven nooit van is gekomen om af te spreken met Tony, is ze helemaal naar Kroatië afgereisd voor de liefde, zo zien we in de eerste aflevering. Gelukkig voor Oriana herkent Tony haar meteen als ze op hem afloopt, anders zou de eerste ontmoeting wel heel ongemakkelijk worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze 10 dames proberen hart Tony Junior te veroveren in De Bachelor

Als de 28-jarige Amsterdamse zichzelf voorstelt met drie zoenen op de wangen en een grote glimlach, zegt Tony: "Ik weet het. We kennen elkaar al een beetje, toch?" Maar wat is precies het verhaal achter deze ontmoeting?

"Ik heb al een aantal jaar af en toe contact met haar op de app of via Instagram", legt onze Bachelor uit. "We wilden elkaar al weleens ontmoeten, maar het is er nooit van gekomen. Ik ken haar dus helemaal niet, maar we 'kennen' elkaar wel. Daarom vind ik het nu zo speciaal dat ze voor mij staat. Dat vind ik heel leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

Voor de opnames van De Bachelor ging oud-Bachelorette Gaby langs bij Tony om hem voor te bereiden op zijn grote liefdesavontuur. 

Een nieuwe aflevering van The Bachelor is iedere donderdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!