Damiano David Beeld © ANP

Kijkers genieten van optreden Måneskin bij Humberto

18 juni 2021 22:58

Vrijdagavond hebben veel kijkers genoten van het optreden van Eurovisiesongfestival-winnaars Måneskin. De rockgroep was in Nederland om hun muziek te promoten, en traden onder andere op bij de talkshow van Humberto Tan (55).

"Het is de eerste keer dat we buiten Italië toeren en we hebben zoiets nog nooit meegemaakt"

Van te voren hadden opnieuw veel fans van Måneskin zich verzameld om een glimp op te vangen van de Italiaanse band. In Amsterdam wachtten tientallen fans, vooral jonge meiden, de band op voordat ze aanschoven bij het live RTL-programma Humberto.

De groep kwam aan het begin van de avond bij Studio Artis aan, waar Humberto wordt opgenomen. Vanwege de regen en het feit dat er een soundcheck nodig was, gingen de vier leden direct naar binnen. Later kwamen Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi en Ethan Torchio toch nog naar buiten voor handtekeningen en foto's.

Later werd er op social media enthousiast gereageerd op het optreden van de band. Hieronder enkele reacties van Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó zag songfestivalwinnaar Damiano David er vroeger uit

RTL liet eerder vrijdag weten "gepaste maatregelen" te nemen om te voorkomen dat het zoals donderdag op het Mediapark een gekkenhuis werd. Toen werd bij een bezoek aan NPO 3FM uitzinnig gereageerd en was de groep fans nauwelijks in bedwang te houden door de security.

Frontman Damiano David reageerde aan het begin van de uitzending enigszins verbluft op de vele aandacht. "Het is geweldig. We hadden zoiets nooit verwacht. Het is de eerste keer dat we buiten Italië toeren en we hebben zoiets nog nooit meegemaakt. We zijn er heel blij mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít is de vriendin van songfestivalwinnaar Damiano David

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!