Take Me Out Beeld © ANP

Wie wil er een nieuwe man? Take Me Out keert terug

22 juni 2021 09:39

Het was dé start van de carrière van Britt Dekker (29) en hopelijk ook een vruchtbare bodem voor talloze relaties: 'Take Me Out'. De datingshow van Eddy Zoëy (54), die van 2009 tot 2013 te zien was op RTL 5, komt terug! Maar wel met een twist.

"Nieuwe vent, laat maar zien wie je bent!"

De opzet van het programma was simpel: een leuke, single man kreeg de kans zich te presenteren aan dertig single vrouwen. Zij konden met een druk op de knop aangeven dat ze geen interesse hadden, wat soms pijnlijke televisie opleverde. De dame die uiteindelijk overbleef mocht op date met de heer in kwestie.

In de nieuwe versie krijgen niet de dames, maar hun moeders het voor het zeggen. Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker was anderhalf jaar 'panisch' na overlijden vader

In het verleden werd de show gepresenteerd door Eddy Zoëy die met kreten als 'Wie wil er een nieuwe vent?! Nieuwe vent, laat maar zien wie je bent!' de boel aan elkaar wist te praten (lees: schreeuwen). Wie de nieuwe presentator wordt van Take Me Out is nog niet bekend. Wel weten we dat het dit najaar te zien zal zijn bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Eddy Zoëy brengt vandaag zijn zelfgeschreven nummer uit

Nu keert de populaire show terug en de makers van het programma zijn nog op zoek naar leuke single mannen (tussen de 18 en circa 35 jaar oud), vrouwen (tussen de 18 en circa 35 jaar oud) én hun moeders.

Durf jij het aan? Hier kun je je aanmelden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!