Love Island Beeld © Love Island/Videoland

Plottwist: Loesje en Deniz weer herenigd in Love Island

22 juni 2021 13:13

Dat Loesje nou niet bepaald stond te springen toen Koen haar koos tijdens de laatste herkoppeling in 'Love Island', is nogal een understatement. Sinds het vertrek van haar koppelpartner Deniz weet de reality-babe dan ook niet wat ze met zichzelf aanmoet. Hoewel de mannen voor haar in de rij staan, verlangt zij slechts naar één iemand: Deniz. Als hij onverwachts de villa binnen komt wandelen, is ze dan ook in alle staten.

"Ik wil Luna natuurlijk wel houden voor Joey"

Let op: dit artikel bevat spoilers uit de laatste aflevering van Love Island.

Love Island-presentatrice Holly Mae Brood heeft een grote verrassing in petto voor de Islanders. Maar voordat het zover is, moeten er eerst nog nieuwe koppels gevormd worden. Omdat nieuwkomers Sandra en Gwindo nog geen partner hebben, is de keuze aan hen. Er zit wel een klein addertje onder het gras: ze mogen niet kiezen uit de singles. Druktemaker Gwindo ging eerder al op date met Loesje en het is dan ook geen verrassing dat hij bij de vuurkorf wéér voor haar kiest, waardoor Koen alleen achterblijft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ouders overleden Love Island-sterren slaken noodkreet

Nu Koen single is mag bombshell Sandra hem helaas niet langer kiezen en daardoor moet ze een van de overige koppels uit elkaar halen, en dat valt haar zwaar. "Ik zie allemaal mooie koppels voor mij die hard op weg zijn naar iets", vertelt ze tegenover de groep terwijl ze vecht voor haar tranen. "Misschien moet ik nu terug naar het gevoel dat ik had voordat ik de villa inkwam..."

Sandra besluit dan ook naar haar hart te luisteren en Joey 'af te pakken' van Luna. "Ik snap de keuze heel goed, het is niet anders", reageert zij beteuterd. "Ik weet hoe het tussen mij en Joey zit en we gaan het gewoon verder in Nederland uitzoeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finaleweek Love Island van start bij Videoland

Maar voordat Koen en Luna de kans krijgen om afscheid te nemen, kondigt Holly nóg een plottwist aan: niemand minder dan afvaller Deniz keert namelijk terug in de villa - tot grote vreugde van Loesje. Maar al snel slaat de sfeer om... Deniz moet namelijk een lastige keuze maken. Hoewel Koen dezelfde avond nog zijn spullen moet pakken, kan Deniz Luna nog redden door met haar een koppel te vormen. Maar als hij hiervoor kiest moeten er tijdens de volgende herkoppeling twee koppels naar huis. Als hij besluit als single de villa te betreden vergroot hij niet alleen zijn eigen kans, ook hoeft er dan ook maar één koppel naar huis. Volgens Deniz is het een no-brainer: "Ik wil Luna natuurlijk wel houden voor Joey, dus ik kies ervoor een koppel te vormen met Luna."

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Aanstaande zondag vindt de grote finale plaats, maar wie het stokje overnemen van Joan en Mert is nog maar de vraag. Het seizoen begon een aantal weken geleden met déze tien singles:

Dit zijn de 10 singles van het nieuwe seizoen van Love Island

01:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly over Love Island-schandaal: 'Zag niemand aankomen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!