Art Rooijakkers B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Déze wereldse singles hopen verliefd te worden in B&B Vol Liefde

23 juni 2021 13:17

Het wordt een zomer vol liefde want vanaf maandag 12 juli presenteert Art Rooijakkers (44) het romantische nieuwe programma 'B&B Vol Liefde', waarin alleenstaande B&B-eigenaren op verschillende plekken in Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Alvast een klein voorstelrondje om erin te komen!

Op verschillende plekken in heel Europa wachten zes vrijgezelle B&B-eigenaren op de liefde van hun leven. Voor de romantiek, maar natuurlijk ook om te helpen de B&B draaiende te houden. Op de meest romantische plekken volgt het programma de zoektocht van de eigenaren en hun liefdeskandidaten wat mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties met zich meebrengt.

Bert B&B Vol Liefde

Bert - Saint-Seine, Frankrijk

Op het mooie Franse platteland woont de 59-jarige Bert. Hij heeft een eigen mening en zoekt een vrouw die stevig in haar schoenen staat. Iemand die initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend is. Hij had in Nederland een goedlopend financieel bedrijf, maar heeft dit in 2010 verkocht en is naar Frankrijk gegaan om een B&B te beginnen. Hij heeft alles zelf verbouwd met hulp van vrienden.

Bert is niet zo bezig met de toekomst en leeft in het nu. De enige dames die nu rondlopen op zijn erf, zijn de kippen. Een leuke Nederlandse vrouw wil hij hier wel aan toevoegen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gloednieuwe datingshow voor Art Rooijakkers

Caroline B&B Vol Liefde

Caroline - Bad Kleinchirchheim, Oostenrijk

Caroline (49) woont sinds mei 2019 in Bad Kleinkircheim in Oostenrijk, waar ze een stijlvolle lodge met vijf appartementen verhuurt. De voormalig stewardess kreeg door een zwaar ski-ongeluk in 2018 het besef dat het belangrijk is om je dromen na te jagen. Ze zoekt een sportieve Bourgondiër die ook nog eens charmant is. Op dit moment leeft ze haar droom, maar die zou ze wel het liefst willen delen met een partner.

Debbie B&B Vol Liefde

Debbie - Salerno, Italië

In het centrum van de Italiaanse havenstad Salerno heeft de 31-jarige Debbie in december 2019 haar eigen Bed & Breakfast geopend. Debbie is een chique, intelligente en ondernemende dame én hartstikke vrijgezel. Op jonge leeftijd had Debbie al de focus op dans (latin American). Het is een belangrijk onderdeel van haar leven geweest en het heeft haar gemaakt tot wie ze nu is.

Ze zoekt iemand die gezellig en warm is, maar ook zijn mannetje kan staan. Iemand die haar kan verrassen. Alles wat ze wil bereiken in het leven is gelukt, maar ze mist nog één ding, en dat is een leuke man.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie wil er een nieuwe man? Take Me Out keert terug

Jacob B&B Vol Liefde

Jacob - Albufeira, Portugal

Jacob woont al 35 jaar in het zonnige Portugal. De 60-jarige bezit een mega villa met een grote cactustuin en een tennisbaan aan de kust in de Algarve. In de zomer verhuurt hij dit aan groepen. Hij is een sportieve man die met de filosofie 'work hard, play hard' door het leven gaat. Hij is veel bezig met de natuur en dieren.

De ondernemer valt op vrouwen die eerlijk zijn en openstaan om nieuwe dingen te leren. Jacob kan niet wachten om met trots zijn plek aan de Nederlandse dames te laten zien en hoopt een liefdespartner voor de rest van zijn leven te vinden.

Roxanne B&B Vol Liefde

Roxanne - Roosendaal, Nederland

In het prachtige Brabant startte Roxanne in de monumentale woonboerderij van haar ouders een B&B. De 32-jarige is spontaan, positief en gek op koken en reizen en houdt van glamour, maar in de tuin loopt ze het allerliefst gewoon op haar klompen. Na een carrière in de fashion industrie, heeft ze het roer omgegooid en is ze uit de grote stad Amsterdam teruggegaan naar haar Brabantse roots.

Roxanne is op zoek naar een ondernemende en verzorgde man die houdt van lekker eten en die haar weer kan laten zien en voelen wat liefde is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plottwist: Loesje en Deniz weer herenigd in Love Island

Vincent B&B Vol Liefde

Vincent - Valduggia, Italië

De sportieve Vincent heeft naast zijn passie voor wielrennen, ook van jongs af aan al liefde voor Italië gehad. Daarom is hij zijn droom achternagegaan en vertrokken naar het land van pizza’s en pasta’s om samen met een compagnon een groot pand te kopen. De 33-jarige heeft als doel om binnenkort open te gaan, maar er moet nog een hoop gebeuren. Hij kan de hulp van de dames dan ook goed gebruiken.

Hij valt op spontane vrouwen met een lieve glimlach die zelf ook het initiatief durven te nemen. Vincent hoopt een leuke dame te ontmoeten die het ook echt ziet zitten om samen met hem de B&B tot een groot succes te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

B&B-kijkers verbaasd over 'rode kamer': 'Niet zo rood'

Gaat het de eigenaren lukken iemand te vinden met wie ze hun droom kunnen delen? Volg hun zoektocht zeven weken lang elke maandag t/m donderdag om 20.30 uur bij RTL4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!