Monica Geuze Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Monica Geuze op vingers getikt door productie Temptation Island

24 juni 2021 15:51

Voor de kandidaten van het aanstaande seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' zit hun eerste week er bijna op. Fans tasten helaas nog even in het duister, maar presentatrice Monica Geuze (26) geeft in 'Like Monica' alvast een uniek kijkje achter de schermen en doet een paar opvallende uitspraken over de nieuwe reeks. Zo zijn pailletten in haar outfits dit jaar ten strengste verboden.

"Het is wel leuker om slecht nieuws te brengen in een mooie jurk dan een vuilniszak"

Waar het eerste seizoen aan elkaar werd gepraat door Monica en haar goede vriend Kaj Gorgels, gaat de influencer dit jaar - geheel in Temptation-stijl - vreemd. Kaj presenteert namelijk ook samen met Nicolette Kluijver Expeditie Robinson, en de opnames daarvan overlappen elkaar.

"Natuurlijk vond ik het ontzettend jammer dat ik het niet langer met Kaj ging doen", vertelt Monica in haar Videoland-serie. "Dus ik had wel een beetje zoiets van: oké, hoe gaat het zijn met iemand anders? Maar het valt me echt 100.000 procent mee. Ik heb er eigenlijk alleen nog maar meer zin in, lekker die kant op en laat het seizoen maar beginnen!" En begonnen zijn ze zeker! Eerder deze week werden namelijk zelfs al de eerste beelden - per ongeluk - gedeeld.

Zien: kandidaten arriveren op Temptation Island

00:38
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Vriend Monica Geuze niet gediend van 'vuilnisbelt' in huis

Als Monica en Viktor elkaar voor het eerst ontmoeten vertelt de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst 'enorm blij' te zijn met zijn nieuwe job, helemaal omdat 'ie anders werkeloos was geweest. Want, zo vertelt Viktor - die eerder met Holly Mae Brood Love Island presenteerde: "In België doen ze het niet meer, daar was het te duur." Er komt dus voorlopig geen nieuw Love Island-seizoen met Nederlandse én Belgische kandidaten.

Overigens zien we onze zuiderburen dit jaar wel gewoon terug in Temptation, iets wat Monica best spannend vindt. Maar volgens de YouTuber 'leveren' de Belgen wel altijd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-sterretjes Megan en Milou samen uit de kleren voor OnlyFans

Toch veranderen er dit seizoen wel een paar dingen, zo vertelt Monica. De 26-jarige biecht namelijk op op haar vingers te zijn getikt door productie vanwege het feit dat haar outfits te uitgesproken waren. "Het moet een beetje casual chic", legt ze uit. "Het was te veel en de dress code van Temptation is nu meer 'zomerachtig', vooral niet too much en weinig pailletten en glitter."

Al neemt Monica wel gewoon haar humor mee naar de opnames: "Kijk, als je co-host in een linnen hemd zit en jij vol in de pailletten alsof je De Toppers gaat doen dit jaar, dat steekt net een beetje af. Maar het is wel leuker om slecht nieuws te brengen in een mooie jurk dan een vuilniszak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze 'vervloekt' ex Lars om voetbalavontuur in Korea

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Like Monica bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!