Sex Education Beeld © Sam Taylor

Sex Education komt op 17 september terug naar Netflix

24 juni 2021 16:43

Het eerste seizoen van 'Sex Education' werd binnen een maand meer dan 40 miljoen keer bekeken. Een absoluut hoogtepunt voor Netflix. Niet zo gek dus dat er al snel een tweede deel verscheen en nu is ook eindelijk seizoen drie een feit: vanaf 17 september zijn de nieuwe afleveringen van de Britse serie te zien bij de streamingdienst.  

In Sex Education staat het leven van tienerjongen Otis (Asa Butterfield) centraal. Zijn moeder (Gillian Anderson) is sekstherapeute en hij treedt in haar voetsporen als hij, zelf seksueel onervaren, schoolgenoten van seksproblemen afhelpt. Na twee seizoenen is Otis inmiddels aardig ervaren. Maar dat betekent niet dat al zijn problemen zijn opgelost. Bereid je voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It's a wrap: derde seizoen Sex Education is gefilmd

In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, onder wie Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsies pleegmoeder Anna. 

Sex Education is vanaf 17 september te zien bij Netflix. Liever iets van Nederlandse bodem? Wellicht is dan de Undercover-prequel Ferry wel iets voor jou. Frank Lammers werd 15 jaar jonger gemaakt voor de film, en hoe dat gedaan werd vertelt hij in onderstaande video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex Education-actrice speelt hoofdrol in vervolg Bridgerton

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!