Tony Junior in 'De Bachelor' Beeld © Videoland

Tony krijgt het druk in De Bachelor: dames strijden om aandacht

25 juni 2021 12:04

Na de introductie van alle kandidates is de strijd nu écht losgebarsten in 'De Bachelor'. In de tweede aflevering willen alle 20 dames dolgraag aandacht van Tony Junior (31).

"Oh, we gaan het zo spelen?"

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Met 20 deelnemers is het een drukke bedoening in de villa van De Bachelor. De dames zijn er allemaal op uit om het hart van Tony Junior te veroveren, maar vrezen de wekelijkse rozenceremonie. Als ze geen indruk maken op de dj is de kans vrij groot dat ze hun spullen kunnen pakken en weer naar Nederland vliegen. Dus zetten ze in aflevering 2 alles op alles om Tony voor zich te winnen. Tijdens de cocktailparty grijpen ze één voor één hun kans om even alleen te zijn met de Bachelor. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor

"Ik zou je graag heel even mee willen nemen", begint Femke, die een onderonsje met Tony wel ziet zitten. "Mag ik ook gelijk met jou praten?" aldus Sarai, die dírect na Femkes gesprek haar moment wil pakken. "Oh, we gaan het zo spelen?" wil de rest van de meiden weten. Uiteindelijk krijgen ook Estelle, Rozemarie, Destiny, Maxime, Julia en Desi de kans om hun potentiële toekomstige liefde te spreken. 

De eerste twee afleveringen van De Bachelor zijn nu te zien bij Videoland. Iedere week op donderdag verschijnt er een nieuwe. In de video hieronder blikt Tony terug op zijn avontuur: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zóveel vrouwen meldden zich aan voor De Bachelor Tony Junior

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!