Marly van der Velden en Everon Jackson Hooi Beeld © ANP

Nina en Bing uit GTST vertrekken naar Indonesië

25 juni 2021 15:25

In de populaire RTL-serie 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is volgende week te zien hoe Nina Sanders (gespeeld door de 33-jarige Marly van der Velden) en Bing Mauricius (de 39-jarige Everon Jackson Hooi) uit Meerdijk vertrekken om tijdelijk met hun kinderen naar Indonesië te gaan.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over toekomstige afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden

"Ja, het plan was natuurlijk eigenlijk: naar het gemeentehuis, handtekening zetten"

Zo is in de aflevering van 30 juni te zien hoe Bing en Nina totaal onverwachts in het huwelijksbootje stappen. Dit omdat het dan gemakkelijker is om als één gezin door te reizen naar het Aziatische land.

En terwijl Nina tegen het eind van de aflevering nog verrast wordt door de komst van al haar vrienden en familie, wil ze nog even wat zeggen: "Ja, het plan was natuurlijk eigenlijk: naar het gemeentehuis, handtekening zetten, puur formaliteit." En hoewel Nina liever een groot feest had willen houden, was daar helaas geen tijd voor. "Maar dit, dit is zo ontzettend lief. En dat maakt alles goed." Waarop Bing haar aanvult: "Bijna goed, want als we terugkomen, houden we een groot trouwfeest." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op déze dag zie je dit jaar de GTST-cliffhanger

De échte reden van Nina en Bings tijdelijke vertrek uit de serie is dat Marly tijdens de opnames zwanger was van haar derde kindje. De schrijvers moesten dus een reden bedenken om haar op tijd met zwangerschapsverlof te kunnen sturen. De verwachting is dan ook dat de twee na de zomerstop weer terugkeren in de serie. 

Wat er nog meer allemaal staat te gebeuren in Meerdijk zie je in onderstaande video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-ster Marly van der Velden start eigen vlogkanaal met vriend

Begin juni werd bekend dat Marly is bevallen van haar eerste zoon: Jimi-Jones. Aan RTL Boulevard liet vader en partner Mike Meijer toen het volgende weten: "Alles is helemaal goed gegaan. Zijn twee grote zussen zijn blij dat hij 'eruit is', zoals ze zelf zeggen. Ze zijn megatrots en kunnen heel goed helpen. We zijn heerlijk aan het genieten van de kleine man." Hier zijn enkele babyfoto's te zien

Marly heeft met haar partner Mike al twee dochtertjes. De oudste, Sammy-Rose, werd in september 2014 geboren; Jackie-Rey kwam in oktober 2017 ter wereld. 

GTST is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!