Deze BN'ers doen mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens

28 juni 2021 08:24

De afgelopen tijd is er weinig te zien op televisie, maar de hoop in bange dagen is bijna daar: 'De Slimste Mens'. De immens populaire kennisquiz, gepresenteerd door Maarten van Rossem (77) en Philip Freriks (76) is vanaf 12 juli weer dagelijks te zien op NPO2. En déze kandidaten doen mee aan het zomerseizoen.

Onder andere presentator Dennis Weening, zangeres Ellen ten Damme en cabaretier Najib Amhali doen een gooi naar de titel van De Slimste Mens. Ook twee politici nemen plaats in de stoel: Caroline van der Plas, van de BoerBurgerBeweging en Laurens Dassen van VOLT.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wat is de succesformule achter kijkcijferkanon De Slimste Mens?

De kandidaten die het seizoen aftrappen zijn Bert Visscher, Daphne Deckers en Sergio Vyent, die we allemaal kennen van First Dates. Later in het seizoen zullen ook Barbara Barend en Marc-Marie Huijbregts deelnemen.

Het is inmiddels alweer het achttiende seizoen van de kennisquiz, waar steevast een miljoenenpubliek naar kijkt. Rob Kemps is de meest recente winnaar. Hij troefde in de finale Andries Tunru en Emma Wortelboer af. In de video hieronder zie je de bloedstollende ontknoping.
 

Wie is de winnaar van De Slimste Mens?

00:35
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze bekende gezichten gaan we zien in De Slimste Mens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!