Beeld © Love Check-up

Love Island-winnaars Job en Esmee denken al aan samenwonen

28 juni 2021 19:17

'Love Check-up', dé online videoserie van RTL Boulevard omtrent alles rond 'Love Island', is terug! In de eerste aflevering blikken we terug met winnaars Job en Esmee op het avontuur van hun leven. 

"Ik denk dat alles hoe het is gelopen, zo had moeten zijn"

Love Check-up: Job en Esmee hebben grote plannen voor toekomst

09:59

Vijf weken geleden kwamen tien hunkerende singles naar de villa van Love Island. Wat de Islanders dan nog niet weten is dat diezelfde dag nóg twee dames aankloppen die nog binnen 24 uur een man mogen wegkapen. En dat blijkt niet zo moeilijk want Job, die voor Rowenna koos, valt als een blok voor de Brabantse charmes van Esmee. Tijdens de eerste herkoppeling besluit ze hem dan ook de hare te maken, en vanaf dan gaat het snel.

"Ik vond het wel moeilijk om als bombshell de villa in te komen, maar gelukkig viel mijn oog direct op Job. Je weet dat je een koppel uit elkaar moeten halen, maar ik wist wel zeker dat ik voor de juiste koos (...) Ik denk dat alles hoe het is gelopen, zo had moeten zijn", vertelt Esmee in Love Check-up. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Winnaars Love Island bekend: 'Dit is wel de kers op de taart'

Het koppel bleef alle weken sterk samen, alleen tijdens Casa Amor werden ze even van elkaar gescheiden. "Ik was de dagen aan het aftellen", aldus de Love Island-babe. "Het was wel een test, want hierdoor hebben we wel gemerkt hoe diep de liefde voor elkaar is."

Des te bijzonderder was het dan ook toen de twee elkaar na een kleine week weer in de armen konden sluiten en Job zijn liefje om verkering vroeg. "De terugkomst van Casa Amor was een van de hoogtepunten van Love Island", lacht Job voor onze camera. "Het was abnormaal (...) Ik was zo gespannen en hoopte maar dat ze daar alleen stond. Ik ging vol voor Esmee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island voorlopig niet met Nederlandse én Belgische kandidaten

De tortelduifjes zien de toekomst dan ook rooskleurig in. Voor hen is dit pas het begin. De 25.000 euro die ze hebben gewonnen willen ze dan ook apart zetten voor de toekomst. "Ik denk dat als wij terug in Nederland zijn wij lekker even samen eropuit gaan", vertelt Esmee. "Of het gebruiken om samen te wonen."

"Eigenlijk hebben we ons helemaal niet gefocust op het geld, alleen maar op het avontuur en op onszelf", vult Job aan. "Maar dit is wel echt de kers op de taart (...) We hebben natuurlijk al een beetje over de toekomst gepraat, heel veel eigenlijk. Ik mag haar ouders mijn schoonouders noemen en ben heel benieuwd om ze te ontmoeten in Nederland. Dat gaan we ook zeker snel doen. Ook vrienden en familie, daar zijn we heel benieuwd naar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ouders overleden Love Island-sterren slaken noodkreet

Het hele seizoen van Love Island kijk je terug bij Videoland. Alle afleveringen van Love Check-up bekijk je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!