Kopen zonder Kijken Beeld © Maartje Brockbernd

Kijkcijferkanon Kopen Zonder Kijken deze zomer weer terug

28 juni 2021 12:06

Voorlopig probeert Hilversum zijn kijkers nog te paaien met herhalingen, maar het einde van de komkommertijd is bijna in zicht! Op maandag 30 augustus keren presentator Martijn Krabbé (53) en het team van 'Kopen Zonder Kijken' weer terug met een spiksplinternieuw vierde seizoen.

De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven de stellen Martijn en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Er zit wel één klein addertje onder het gras: ze zien het huis pas voor het eerst nádat de koopovereenkomst getekend is...

Dat lijkt een groot obstakel, maar blijkbaar kunnen genoeg koppels zich eroverheen zetten, want inmiddels is de serie toe aan zijn vierde seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kopen Zonder Kijken-stel zet huis na één dag weer in de verkoop

Kopen Zonder Kijken scoort de pannen van het dak, dus het is niet gek dat het programma is vernieuwd. Niet alleen voor een vierde, maar óók vijfde seizoen. Martijn verklapte eerder aan RTL Boulevard dat er ook al plannen zijn voor een vijfde reeks. "Jullie zijn nog niet van ons af", aldus de presentator. "Waar we nu vooral naar kijken, is of we ook mensen hebben die een keer naar een ander soort huis willen. Of die net iets avontuurlijker in het leven staan." Met andere woorden: de kijker zit voorlopig nog gebeiteld.

De presentator deed ook de belofte dat de aankomende seizoenen nét een tikkeltje spannender worden dan de visgraatvloer en stalen deuren die Bob en Roos zo graag in hun projecten laten plaatsen. "Ik beloof jullie allemaal nieuwe bingokaarten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makelaar Alex schrikt van rare ontdekking in Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken is vanaf 30 augustus weer te zien bij RTL 4. De opnames zijn al een tijdje achter de rug, maar verliepen niet geheel vlekkeloos - zoals je in onderstaande video kan zien.

Makelaar Alex slaat flater tijdens opnames Kopen Zonder Kijken

00:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Amerikaanse Kopen Zonder Kijken nu te zien bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!