Donny Roelvink, Vonneke, Niek Marijnissen Beeld © Instagram @donnyroelvink @vonnekebonneke @niekmarijnissen

Deze influencers nemen het tegen elkaar op in nieuwe Videoland-serie

29 juni 2021 11:04

Het is aftellen geblazen tot de strijd tussen tien bekende influencers losbarst in de gloednieuwe Videoland-serie 'Like Me, I'm Famous!'. Vanaf 14 juli volgen we het tiental, waarvan Videoland zojuist de namen heeft bekendgemaakt.

Tien bekende influencers, die leven bij de gratie van dagelijkse duizenden likes, worden in de serie op de proef gesteld in een levensecht eliminatiespel. Het doel? Van elkaar zo veel mogelijk likes en zo min mogelijk dislikes zien te krijgen. Wie tijdens de zogenoemde Like Me-ceremonie met het minst aantal likes onderaan eindigt, moet het spel verlaten en maakt geen kans meer op de hoofdprijs: een eigen Videoland-pilot.

Wie er meedoen zie je hieronder.

Donny Roelvink

Donny vergaarde bekendheid dankzij de realityserie De Roelvinkjes waarin hij samen met zijn bekende broer Dave en vader Dries schitterde. Hij deed mee aan Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS, maar is op Instagram vooral bezig met fitness-content.

Femke Meines

Na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2012, waarmee Femke destijds de nationale finale won, kwamen naast het zingen ook acteerklussen op haar pad. Zo speelde ze Liz in de Disney-serie Just Like Me! en nam ze de rol van Fleur op zich in de film Elvy’s Wereld, So Ibiza

Harm de Vries

De Friese Harm is bekend geworden als gamer op YouTube. Tegenwoordig doet hij meer dan Minecraft spelen, zo maakt hij ook video’s waarin hij challenges doet en meer lifestyle content. Op YouTube is hij met 752 k abonnees nóg groter dan op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De laatste aflevering van The Handmaid's Tale staat nú op Videoland

Joan Pronk

Joan is bekend geworden van haar deelname aan Love Island in 2020, waar ze ook nog eens met de hoofdprijs én haar vriend Mert naar huis ging. Naast haar werk als influencer is ze ook werkzaam als hostess en DJ.

Joey Anchando

Joey is opgegroeid in Texas, opgeleid in New York City en woont inmiddels al enkele jaren in Amsterdam samen met zijn vriend Nick. Hij maakt veel content over de verschillen tussen Amerika en Nederland en in zijn wekelijkse vlogs laat hij zijn dagelijks leven zien.

Niek Marijnissen

Niek kennen we natúúrlijk van zijn deelname aan De Bachelorette, waarin hij het tot de finale schopte. De Brabantse levensgenieter valt positief op door zijn flamboyante voorkomen, zijn 'knikje' en het bekende 'flesje poppen'. Hiermee weet hij een grote schare trouwe fans aan zich te binden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Influencers gaan de strijd onderling aan in nieuwe Videoland-serie

Roxanne Kwant

Roxanne staat bekend als de koningin van de ongemakkelijkheid. Ze is bekend geworden met haar zelfspot en droge humor, waardoor een presentatieklus bij RUMAG op haar pad kwam. Inmiddels is Roxanne zelf verder gegaan als presentatrice en creëert zij diverse content voor Instagram en TikTok.

Jay Francis

Jay deed in 2018 mee aan Temptation Island als verleider. Daarnaast was hij boekhouder en bodybuilder, maar tegenwoordig is hij influencer en comedian. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden, hij neemt geen blad voor de mond en zegt altijd wat hij denkt. Zijn grappige en soms kritische filmpjes trekken honderdduizenden kijkers.

Vonneke Ritfeld

Vonneke 'Bonneke' begon met het maken van grappige Snapchat-video's en daarmee groeide ze al snel uit tot een van de meest geliefde influencers van Nederland. Ze maakt wekelijks grappige sketches over het alledaagse leven en muzikale parodieën, waarin ze haar gevoel voor humor een platform geeft.

Jiami Jongejan

Jiami plaatst voornamelijk fashion-, beauty- en lifestyle content op haar Instagram, YouTube en TikTok kanalen. Ze valt op door haar unieke concepten en haar open persoonlijkheid. Daarnaast stond haar eigen boek enkele weken in de bestsellerlijst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny en Dave Roelvink halen allebei motorrijbewijs

Like Me, I'm Famous! is vanaf woensdag 14 juli wekelijks te zien bij Videoland. 14 juli is meteen een dubbele aflevering te zien. 

Zie alle deelnemers hieronder bij elkaar:

Deelnemers Like Me, I'm Famous!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!