Donny en Rowenna Love Island Beeld © Love Check-up

Love Island-liefjes Donny en Rowenna zetten volgende stap in Nederland

29 juni 2021 20:42

Na vijf weken, 29 Islanders, 26 verschillende koppels en vier dagen Casa Amor zit ‘Love Island’ er alweer op. Rowenna en Donny wisten samen de finale te behalen en dat hadden ze totáál niet aan zien komen, zo vertellen de tortelduifjes in de tweede aflevering van ‘Love Check-up’.

"In Nederland gaan we elkaar zeker blijven opzoeken en daten we vooral even verder"

Love Check-up: Rowenna en Donny gaan volop daten in Nederland

07:52

Vijf weken geleden begint het Love Island-avontuur voor Rowenna. Hoewel ze in eerste instantie haar zinnen zet op Job, verandert alles als hij kiest voor bombshell Esmee. Na even in een vriendschappskoppel met Morris te hebben gezeten vindt dan ook Rowenna de liefde als Donny de villa binnen komt wandelen.

"Op dat moment koos ik voor Job omdat hij mij het meest aansprak van de jongens in de villa, maar uiteindelijk ben ik wel heel blij dat Donny is binnengewandeld", lacht Rowenna voor de camera van RTL Boulevard. "Want Morris en ik kwamen er al heel snel achter dat we alleen matties waren. We konden heel erg met elkaar lachen, maar voelden wel: dit is echt vriendschap. De aantrekkingskracht was er gewoon niet en dat moet er zeker wel zijn als je een koppel wil vormen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Job uit Love Island blijft vriendin in Nederland ontkennen

Over aantrekkingskracht gesproken: daar is tussen Rowenna en Donny geen twijfel over mogelijk. Dat ze zeven jaar in leeftijd schelen, daar merken ze weinig van. "Uiteindelijk gaat het gewoon om het gevoel dat wij hebben, dat zit gewoon goed", vertelt een verliefde Rowenna. "Het is aan ons om het tegendeel te bewijzen en dat gaan we ook zeker doen", vult Donny haar aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-winnaars Job en Esmee denken al aan samenwonen

In Nederland hopen de tortelduifjes de volgende stap in hun relatie te zetten. Rowenna: "Hier leef je in zo'n bubbel, in Nederland gaan we goed uitzoeken hoe en wat (...) We hebben het al veel over de toekomst gehad en in Nederland gaan we elkaar zeker blijven opzoeken en daten we vooral even verder. Maar we gaan ook elkaars ouders ontmoeten, vrienden, lekker uiteten; dat zijn echt belangrijke elementen om iets aan te kunnen gaan. Dat gaan we gewoon uitzoeken en hopen op een mooie toekomst."

Het hele seizoen van Love Island kijk je terug bij Videoland. De aflevering met winnaars Job en Esmee zie je hieronder.

Love Check-up: Job en Esmee hebben grote plannen voor toekomst

09:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga schrijft niet al zijn Love Island-teksten zelf

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!