Nina en Paolo Love Island Beeld © Love Check-up

Nina overwoog Love Island vroegtijdig te verlaten: 'Wilde niets forceren'

30 juni 2021 18:06

Niet met Francesco, niet met Deniz, maar met haar grote liefde Paulo stond Nina afgelopen weekend in de finale van 'Love Island'. Wij spraken het prachtige koppel na afloop over hun hoogte- en dieptepunten uit de villa. "Ik vond het heel lastig om mijn draai te vinden", biecht Nina op in 'Love Check-up'.

"Ik zag mijn type ook nog niet en ik wilde ook niet dingen gaan forceren"

Nina en Paulo eindigden samen op de derde plaats. Iets wat ze absoluut niet hadden aan zien komen, zo vertelt een verliefde Paulo ons vanuit het zonnige Marbella. "Het is heel fijn dat we überhaupt in de finale mochten staan, en dan nog samen", vult Nina hem aan. "Dat maakt ons avontuur natuurlijk wel compleet. Je sluit het nu ook echt met z’n allen af."

Hoewel Nina uiteindelijk toch nog haar match vond, was het een weg met veel hobbels. "Ik had in het begin nog niet echt iemand waar ik mijn oog op had laten vallen. Dat was voor mij wel heel erg lastig", blikt ze terug. "Ik ben iemand die pas later opbloeit als ik me op mijn gemak voel, en dat had ik daar niet." Nina vertelt zelfs na te hebben gedacht zélf uit het programma te stappen: "Dat heb ik inderdaad wel gedacht, ja. Ik had zoiets van: als het zo gaat blijven weet ik niet of dit wel de plek voor mij is. Ik zag mijn type ook nog niet en ik wilde ook niet dingen gaan forceren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-liefjes Donny en Rowenna zetten volgende stap in Nederland

Maar geduld is een schone zaak, en als Deniz de villa binnenkomt, gaat Nina weer stralen. Toch overleeft hun prille relatie Casa Amor niet. Zowel Deniz als Nina besluiten zich open te stellen voor de nieuwe Islanders. "Ik had een heel goede band met Deniz en we zijn natuurlijk ook samen naar de Hideaway geweest. Dat is natuurlijk wel een intiem moment samen", aldus Nina. "We waren op een goed pad, maar we misten wel nog bepaalde punten (...) Ik vind het best wel grappig dat mensen denken dat het heel diep zat tussen mij en Deniz, maar we waren elkaar echt nog gewoon aan het leren kennen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Job uit Love Island blijft vriendin in Nederland ontkennen

Hoewel ze met Deniz lekker kon flirten, past Paulo écht bij haar. De tortelduifjes zijn dan ook van plan in Nederland hun relatie verder uit te zoeken. "Want daar zijn we in onze natuurlijke habitat", verduidelijkt Paolo - die nu nog op een roze Love Island-wolk zit. Nina: "We kijken er gewoon heel erg naar uit en kunnen niet wachten het op te pakken daar."

Het hele seizoen van Love Island kijk je terug bij Videoland. De aflevering met winnaars Job en Esmee zie je hieronder. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!