Beeld © RTL

Au pair Kendra bij Humberto: 'Geslagen door tweeling'

30 juni 2021 11:56

In de realityserie 'Au Pairs' zien we onder andere het leven van au pairs Joshua, Kendra en Nikki bij drie rijke gezinnen in Rome. Zij waren gisteravond te gast bij 'Humberto' om te vertellen over hun ervaringen. Kendra deed daarbij een onthulling: ze werd geslagen door een tweeling die het huishouden volledig terroriseerde.

"Ze prikten met vorken in m'n hand"

Wanneer Kendra vertelt dat ze geslagen is door de kinderen, vraagt Humberto wat de ouders dan in hemelsnaam deden als dat gebeurde. Vervolgens begint Kendra uit te leggen hoe de situatie verliep. "Ik kwam daar een dag later dan gepland aan", vertelt ze. Meteen merkte Kendra dat de kinderen heel druk waren. "Ik dacht wat een enthousiast ontvangst, ze springen, ze schreeuwen."

Al vrij snel had Kendra door dat de situatie best heftig was. En dan met name de jonge tweeling in huis. "Ze prikten al met vorken in m'n hand, terwijl de ouders mij een beetje uitlegden hoe en wat. De oudste zoon werd helemaal ondergesneeuwd door die tweeling, die maakten echt de dienst uit."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers Humberto tot op het bot geraakt door Ernst Daniël Smid en Rob de Nijs

Toen Kendra de jongens ging klaarmaken voor school, sloeg de tweeling haar. "Op m'n achterste en in mijn gezicht. Die ouders stonden erbij en filmden het, met mijn eigen vlogcamera, en er werd gewoon niets van gezegd."

De kinderen vielen niet alleen de au pair lastig, maar vernielden bijvoorbeeld ook de televisie. "Die vader had al drie nieuwe tv's gekocht dat jaar. Het was echt terror gewoon." Waarom de ouders niet ingrepen, weet Kendra niet. "Je zag aan ze dat ze overspannen waren. Ze hadden wallen tot hun knieën, ze aten niks." Toch is Kendra niet hélemaal teleurgesteld in het bestaan als au pair door haar nare ervaringen, maar dat kwam met name door het programma om de hele reis heen. "Ik keek echt uit naar de uitjes met andere au pairs."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 29 juni.

Au Pairs zie je iedere dinsdag om 20:25 uur op NPO 3.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aangrijpend: moeder Tanja Groen emotioneel bij Humberto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!