Tony Junior De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Eerste kus De Bachelor is een feit: 'Wilde d'r proeven'

01 juli 2021 13:00

Tony Junior (31) waagt zich in de derde aflevering van 'De Bachelor' in het hol van de leeuwinnen. De dj dineert met de door hem gekozen date op het balkon van Casa Rosa, terwijl de andere vrouwen beneden speculeren wat de drie rode rozen op tafel betekenen. En op die romantische date vindt de eerste kus plaats...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van De Bachelor.

"We worden geforceerd dicht tegen elkaar aan te zitten"

Tijdens de eerste rozenceremonie besloot Tony afscheid te nemen van vier vrouwen: Destiny, Nadeche, Estelle en Desi. Roos maakte tijdens de eerste ontmoeting de meeste indruk op de dj en won daarmee een één-op-ééndate met de begeerde bachelor. Maar de concurrentie zit haar op de hielen, want in de derde aflevering is het tijd voor nog meer dates.

Noemenswaardig is toch wel Tony's afspraakje met de Amsterdamse Maxime van 29. Hun relatie stijgt letterlijk tot grote hoogte als ze samen Kroatië ontdekken vanuit de lucht. "Dit is echt supercool natuurlijk", vertelt Maxime voor de camera met een grote glimlach op haar gezicht. "Een één-op-ééndate met Tony, wat wil een mens nog meer? Nu kan ik hem beter leren kennen en kijken hoe het loopt en of er een klik is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor reageert op kritiek: 'Teletubbie die aan de crack zit'

Nou, die klik is er zéker. Als de twee het vliegtuig instappen is er meteen fysiek contact en slaat Tony zijn arm om haar heen. "We stappen samen dat vliegtuig in en dat achterbankje is heel klein en we worden geforceerd dicht tegen elkaar aan te zitten, en dat is heel fijn", vertelt de bachelor na afloop.

Maxime is ambitieus en weet precies wat ze wil: onvoorwaardelijke liefde en een relatie die nooit saai is. Laat 'saai' nou net een woord zijn dat niet voorkomt in Tony's woordenboek. De date verloopt dan ook natuurlijk en smaakt voor de voormalige playboy naar meer: "Op een gegeven moment zit je op een level en wil ik even iemands lippen proeven, een klein kusje. Daar is toch nog nooit iemand aan overleden, toch?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony krijgt het druk in De Bachelor: dames strijden om aandacht

Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Wat Tony zoekt in een vrouw legt hij uit in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!