Beeld © Netflix

Fan van 13 Reasons Why? Dan wil je Netflix-serie Echoes ook zien

01 juli 2021 15:48

Ben je in een zwart gat beland sinds het laatste seizoen van '13 Reasons Why' erop zit? Maak je geen zorgen. De maker van die serie, Brian Yorkey (51), heeft zijn handtekening onder een deal met Netflix gezet om nog een hitserie te schrijven: 'Echoes'. Dat meldt 'Deadline'.

Echoes is slechts één van de projecten die de Pulitzer-winnaar maakt tijdens zijn meerjarige deal met de streamingdienst. Brian kan alvast beginnen met schrijven, want Netflix heeft de eerste zeven afleveringen van de psychologische thriller officieel besteld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hannah Baker gemist in 13 Reasons Why? Dit is waarom

De serie Echoes draait om de eeneiige tweeling Leni en Gina. Ze dragen hun hele leven al een gevaarlijk geheim met zich mee: als kind zijn ze stiekem van leven gewisseld, waardoor ze nu in hun volwassen leven een dubbelleven leiden. Ze delen niet alleen twee huizen, maar ook twee echtgenoten en zelfs een kind. Maar wanneer één van de zusjes vermist raakt, wordt hun perfect gechoreografeerde leven flink in de war geschopt. 

Niet alleen in de serie is de zoektocht naar de zussen geopend, ook in het echte leven wordt de tweeling nog gezocht. Brian Yorkey en Netflix weten nog niet welke actrices deze twee hoofdrollen op zich zullen nemen. Misschien zijn Mary-Kate en Ashley Olsen een leuke suggestie?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'13 Reasons Why spin-off is best mogelijk'

Het is nog niet bekend wanneer het team begint met het draaien van de afleveringen en wanneer het seizoen op Netflix staat. Voor het zover is, kun je altijd nog beginnen aan de angstaanjagende nieuwe serie The Serpent. In de video hieronder zie je waarom dit een must is om te kijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!