Beeld © Netflix/Amanda Matlovich

Déze twee acteurs uit Sex/Life hebben in het echt een relatie

02 juli 2021 15:34

Hoewel de serie 'Sex/Life' nog maar een weekje op Netflix staat, zorgt-ie nu al voor de nodige ophef. Kijkers raken niet uitgesproken over de steamy seksscènes die aan de lopende band voorbijkomen. De chemistry tussen de acteurs spat ervanaf en dat is geen toeval: twee van hen blijken namelijk in het echte leven een relatie te hebben.

"Het enige wat ik wist is dat ik meer wilde"

In Sex/Life volg je het leven van Billie Connelly (gespeeld door actrice Sarah Shahi). Billie is getrouwd met een lieve, knappe én succesvolle man. Ze hebben samen twee kinderen en wonen ook nog eens in een prachtig huis. Een perfect leven, zou je denken. Toch mist Billie één ding, namelijk seks. Ze is al een jaar niet met haar man naar bed gegaan en verlangt terug naar haar ex-vriend, Brad (gespeeld door acteur Adam Demos), met wie ze de geweldigste seks ooit had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom iedereen het ineens over aflevering 3 van Sex/Life heeft

Als je de serie kijkt, is al duidelijk te merken dat Sarah en Brad flinke chemie hebben en ook in het dagelijks leven kunnen de twee niet van elkaar afblijven, zo blijkt. Ze hebben al een tijdje een relatie en doen daar ook niet geheimzinnig over. Zo plaatsen ze regelmatig liefdevolle kiekjes op hun Instagram-accounts:

Sarah liet eerder in een interview met People al weten dat ze zich meteen tot Brad voelde aangetrokken toen ze hem voor het eerst zag. ‘Ik was echt onder de indruk van hem. We hebben elkaar in de make-uptrailer ontmoet en konden het direct goed met elkaar vinden. We hadden precies dezelfde muzieksmaak en dezelfde smaak qua whisky en tequila. Ik was echt weggeblazen door hem als persoon en het enige wat ik wist is dat ik meer wilde’, aldus Sarah.   

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Too Hot To Handle nú op Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!