Paul de Leeuw Beeld © ANP

Paul had Ranking the Stars graag gehouden: 'Wens Eddy succes'

3 juli 2021 08:48

Paul de Leeuw had 'Ranking the Stars', het programma dat hij bijna vijftien jaar met veel succes presenteerde, graag gehouden. Maar hij weet ook dat 'het soms zo werkt in Hilversum, it's all in the game'. Dat laat zijn woordvoerder zaterdag in een korte reactie weten.

"Paul wenst Eddy veel plezier en succes"

RTL meldde vrijdagavond dat Eddy Zoëy de nieuwe presentator van het RTL5-programma wordt. "Paul wenst Eddy veel plezier en succes met het programma", aldus zijn woordvoerder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eddy Zoëy volgt Paul de Leeuw op in Ranking the Stars

Zoëy gaat het programma, waarin loslippige BN’ers onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen, op zijn eigen manier presenteren. "Ik kan niet anders dan mezelf zijn. Ik ben gewoon niet Paul de Leeuw, die man is niet te evenaren, die heeft de lach aan zijn broek hangen. De enige overeenkomsten zijn dat ik ook kaal ben en wat dikker word."

Vorig jaar september werd bekend dat RTL en Paul, op initiatief van de presentator, uit elkaar gingen. Wel bleven ze op projectbasis met elkaar samenwerken. Zo maakte Paul in het najaar nog een serie van Ranking the Stars en in december een sinterklaasshow.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paul de Leeuw mag zijn Ranking the Stars niet meer maken

Ranking the Stars is al bijna vijftien jaar op televisie. In 2019 verhuisde het programma van BNNVARA naar RTL nadat De Leeuw de overstap had gemaakt naar de commerciële omroep.

Eddy Zoëy volgt Paul de Leeuw op in Ranking the Stars

01:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!